Jennifer Lopez és Diddy 15 év után újra együtt táncolt

2020. április 15.
Természetesen a jó ügy érdekében egyesítette erőit a korábbi szerelmespár, Jennifer Lopez és Sean Diddy Combs zenei producer is. A nézőknek már csak egy dolgot kellett eldönteni: ki táncol jobban?

Húsvétvasárnap kérte fel híres barátait – hat gyermekével együtt – az amerikai zenei producer, Diddy az Instagramján, hogy hozzák össze a világ legnagyobb dance-a-thon-ját, azaz táncoljanak együtt a jó ügy érdekében. Természetesen a jó ügy, mint a legtöbb esetben manapság, a koronavírus elleni harc és az egészségügyi dolgozók támogatását jelenti.

A Team Love nevű adománygyűjtő oldal segítségével szervezett megmozdulás a Direct Relief nonprofit humanitárius segélyszervezettel juttatja el az összegyűjtött támogatást azok számára, akik a Covid-19 ellen küzdenek az első vonalban. A szervezet beszámolója szerint Sean Diddy Combsnak és a csatlakozó hírességeknek 3 millió dollárt sikerült összegyűjteniük.

Rengetegen táncoltak együtt Diddyvel, köztük Kelly Rowland, Demi Lovato, Justin Bieber, Drake, DJ Khaled, Lizzo – és természetesen régi barátnője, Jennifer Lopez sem maradhatott ki. A volt szerelmespár Elvis Crespo Suavemente című számára táncolt együtt, miközben J.Lo azt mondta Diddynek, hogy „ezt a lépést valószínűleg én tanítottam neked”.

A végén – mielőtt virtuálisan koccintottak volna – Jennifer Lopez vőlegénye, Alex Rodriguez is csatlakozott, és J.Lo elárulta, hogy valószínűleg kedvese volt Diddy legnagyobb rajongója még rapper korszakában.

Olvastad már?

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images