Káprázatosan gyönyörű a születésnapos Epres Panni

2024. október 02.
A születésnapos Epres Panni meseszép fotót osztott meg magáról. 48 éves lett a gyönyörű modell.
Epres Panni születésnap

Születésnapját ünnepelte Epres Panni, ennek alkalmából pedig egy káprázatosan szép fényképet tett közzé Instagram-oldalán a jeles napon. „Az ember nemcsak végig-cselekszi, végig-beszéli és végighallgatja az életet, hanem végig-álmodja is. Mindennek alján gomolyog az álom. S ez éppen úgy élet, mint a cselekvő, a beszélő, a hallgató valóság” – idézte Márai Sándort a fotó kommentárjaként.

Epres Panni 48 éves lett

Epres Panni 48 éves lett

A felvételen, melyet ITT tudsz megtekinteni, napsütésben, behunyt szemmel mosolyog Epres Panni. Szinte képtelenség elhinni róla, hogy 48 esztendős lett. Ahogyan az is szinte hihetetlen, milyen nagyra nőttek mostanra Benedek Tiborral közös gyermekei. Mór júniusban töltötte be 17. életévét, édesanyja pedig megható sorokkal köszöntötte őt akkor. „Néha azt hiszem, már nem is lehetséges, hogy 17 éve minden egyes nappal még jobban szeretlek!” – írta Panni akkor a bejegyzésben.

A gyönyörű modell családja több születésnapot is ünnepelt a közelmúltban

A gyönyörű modell családja több születésnapot is ünnepelt a közelmúltban

Majd nem sokkal később, mindössze két hónappal ezt követően újabb születésnapot ünnepelhetett meg a család. Epres Panni lánya, Barka lett 15 éves. A gyönyörű modell néhány egészen különleges fotót osztott meg akkor lányáról, és azt írta a bejegyzésében: csodánk, az életünk sója, a mindenünk! A legkedvesebb szélvészkisszony! Azt kívánom, hogy mindig olyannak lásd Magad, mint amilyennek mi látunk Téged!” – szólt köszöntése.

Epres Panni pedig nem csupán anyai elfogultsággal lehet büszke gyermekeire. Mór édesapja nyomdokaiba lépve ér el szép sikereket a vízilabdában, míg Barka pedig tehetséges és kecses táncos.

Forrás: Instagram, Fotók: Centrál archív, Marie Claire archív