Egyre komolyabb a dolog Reese Witherspoon és új párja között

2024. október 03.
A jelek szerint komolyra fordulnak a dolgok Reese Witherspoon és új párja között, ugyanis kedden együtt vacsoráztak a színésznő fiával, Deacon Phillippe-pel.
Reese Witherspoon és párja a színésznő fiával vacsoráztak

Reese Witherspoon nem egyedül érkezett a keddi randijára, ugyanis fia, Deacon Phillippe is csatlakozott hozzájuk.

Reese Witherspoonnak két gyereke született az első házasságából Ryan Phillippe-től, Deacon fia (20) és Ava (25) lánya. A Doktor Szöszi sztárja tavaly vált el második férjétől, Jim Toth-tól. A nyáron derült ki, hogy a 48 éves Reese Witherspoon az 57 éves német üzletemberrel, Oliver Haarmannal jár. 

A kedd este volt az első alkalom, hogy Reese Witherspoont és párját együtt látták a színésznő egyik gyerekével. Deacon, Reese és Oliver Manhattanben vacsoráztak és nagyszerű hangulatban töltötték az estét. Mindhárman nagyon derűsek voltak, és rengeteget nevettek a fotók tanúsága szerint. ITT találod a képeket.

Reese Witherspoon a fiával és a párjával együtt randizott

Reese Witherspoon a fiával és a párjával együtt randizott

Reese Witherspoon, a párja és Deacon a Cafe Cluny-ba ültek be, egy francia bisztróba a divatos West Village-ben, ahová előszeretettel járnak a hírességek. A színésznő egy barna blézert, fekete nadrágot, és egy baseballsapkát viselt.

Oliver Haarman, Reese Witherspoon párja, egy éjkék öltönyt és egy világosabb kék inget választott az alkalomhoz, amit nyakkendő nélkül viselt.

A Vadon sztárja, Reese Witherspoon a múlt hónap elején erősítette meg új kapcsolatát, miután nyilvánosan kézen fogva látták Oliverrel. 

Egy bennfentes azonban augusztus elején azt mondta, hogy Reese Witherspoon lassan halad, és nem kapkodja el a dolgokat az új párjával. „Élvezi, de nem akarja, hogy nagy hangsúlyt kapjon a kapcsolata. A munkával és a fiával van elfoglalva. Ezek a legnagyobb prioritásai” – mesélte a forrás a People-nek.

Forrás: Daily Mail, Fotók: Getty Images