Reese Witherspoon fia meseszép férfivá érett

2024. január 09.
Míg megannyi híresség párjával érkezett a Golden Globe-díjátadóra, Reese Witherspoont nagyfia, Deacon kísérte el, aki szemmel láthatóan büszkén vonult édesanyja mellett.

A húszéves Deacon Philippe a színésznő korábbi, Ryan Phillippe amerikai színésszel között házasságából született. A pár még 1997-ben kötötte össze életét, miután a Kegyetlen játékok című filmben egymásra találtak. Két gyermekük születését követően, 2006-ban különváltak útjaik. 

Míg Deacon Phillippe nevét korábban szülei kapcsán emlegette csak a sajtó, ma ígéretes zenei tehetségként tekintenek rá. A New Eart című albuma komoly elismeréseket zsebelt be. „Csak azt tudom mondani, hogy tiszta szerelemből fakad az iránt, amit csinálok, és az emberek iránt, akik hallgatnak” – írta Instagram oldalán az album megjelenésekor. „Ez életem története, a mi életünk, a szerelem és általában az élet története; olyan gondolatokat és érzelmeket hordoz magában, amelyeket életem elmúlt 19 évében halmoztam fel, éreztem, figyeltem meg, zártam palackba és amikkel foglalkoztam. Ezt a projektet a kollégium szülte, három főiskolás gyerek készítette nagy álmokkal és még nagyobb szívvel.”

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images