Reese Witherspoon bomba alakot villantott olaszországi nyaralásán

2024. június 21.
Reese Witherspoon Olaszországban nyaral, ahol egy fekete, mélyen dekoltált fürdőruhában mutatta meg elképesztően bomba alakját.
Reese Witherspoon bomba alakot villantott olaszországi nyaralásán

Mindenki kedvenc szőke jogásza Európában nyaral! Doktor Szöszi 48 évesen is büszke a testére. Reese Witherspoon ugyanis éppen Olaszországban piheni ki az egész éves fáradalmakat, és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát. A színésznőt Portofino partjainál fotózták le csütörtökön, miközben egy hajón szórakozott a barátaival.

Witherspoonon egyáltalán nem látszik, hogy már húsz éve forgatták a Doktor Szöszit. A filmsztárnak még mindig elképesztően bomba alakja van, amit tegnap meg is mutatott egy fekete, mélyen dekoltált, egyrészes fürdőruhában. A színésznő smink nélkül hajókázott, a haját pedig egy laza kontyba fogta, ezzel is kiemelve természetes szépségét.

Miután kibulizták magukat a tengeren, Reese és a barátai Portofinóban és San Fruttuosóban vásárolgattak és ebédeltek – a színésznő például egy hatalmas tál spagettit. A világsztár itt a városnézés közben már egy fehér, gombos oversize ruhát viselt kalappal, a szettet pedig egy szőtt Prada táskával egészítette ki. A színésznő bomba alakjáról készült képeket ide kattintva tudod megnézni.

A színésznő alig néhány héttel azután utazott Olaszországba, hogy bejelentette az új Doktor Szöszi spinoff-sorozat érkezését. „Az az őrült ötletem támadt, hogy a világ meg akarja ismerni Elle Woods eredettörténetét” – nyilatkozta Reese Witherspoon a projektről. „Szóval itt vagyok, hogy hivatalosan is elmondjam a legcsodálatosabb hírt, mégpedig azt, hogy Elle-lel visszatérünk a középiskolába.”

A sorozat az Elle címet viseli majd, és végigkíséri a főszereplő útját a középiskolától kezdve egészen a Harvardig, Reese Witherspoon pedig a sorozat ügyvezető producere lesz.

Fotó: Getty Images