Shane Tusup menyasszonya kitálalt: elmondta, hogyan bánik vele az edző

2024. október 03.
Shane Tusup Sztárboxban elszenvedett veresége nagy port kavart, különösen a meccs utáni viselkedése, így ismét fellángoltak a pletykák az agressziójáról. Az edző menyasszonya reagált a vádakra.
Shane Tusup menyasszonya kitálalt a Sztárbox után

Még szeptemberben került sor a Sztárbox negyedik negyeddöntőjében a műsor egyik leginkább várt mérkőzésére, amiben Shane Tusup és Torghelle Sándor csapott össze egymással a ringben. Ám a meccs kissé rövidre sikeredett, ugyanis az egykori válogatott focista már az első menetben technikai KO-val győzött.

Sztárboxmeccsről azóta is sokan beszélnek, főleg Shane Tusup meccs utáni viselkedése miatt, aki még az újságírói kérdéseket sem várta meg, hanem feldúltan távozott, így ismét téma lett az edző vehemens természete.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

Shane Tusup menyasszonya szólalt meg az edző sztárboxos szereplése után

Shane Tusup már tavaly is kiadott egy nyilatkozatot, amiben teljes mértékben elutasította a vádakat, miszerint bántalmazta volt feleségét, Hosszú Katinkát. Sőt, a pletykák szerint az exmenyasszonyával, Szabó Zsófival is durván bánt, amit a felek azóta sem cáfoltak meg, így érthető módon nem ültek el az edző temperamentumával kapcsolatos vádak. Ám ezúttal Shane Tusup aktuális menyasszonya, Nagy Viktória szólalt meg a vádakkal kapcsolatban:

„Azt gondolom, sem egy válás, sem egy szakítás nem lehet indok arra, hogy valakit ilyen rágalmakkal bélyegezzenek meg bizonyíték nélkül, csak azért, mert hangosabban fejezi ki az örömét és a bánatát az átlagosnál. El sem tudom hinni, hogy ezeket a pletykákat bárki is komolyan tudja venni” – mondja Shane Tusup menyasszonya.

„Ő olyasvalaki, aki rendelkezik a számomra legfontosabb emberi értékekkel, amelyek közül kiemelném a másik tiszteletét. A kapcsolatunk kölcsönösen erre épül. Számomra ő az otthon, a megnyugvás, a szerelem, a legjobb barát. Ő a legjobb ember, akit ismerek. Ha nem így lenne, nem tudtam volna családot alapítani vele” – meséli Viki, Shane Tusup menyasszonya.

Az amerikai úszóedző, Shane Tusup és felesége, Nagy Viktória Zoé első gyermeke, Aurora Ann május 10-én látta meg a napvilágot.

Shane Tusup menyasszonya kitálalt a Sztárbox után

Shane Tusup menyasszonya kitálalt a Sztárbox után

A Shane Tusup menyasszonyával készült beszélgetés részletei a legfrissebb Storyban olvashatók.

Forrás: Story, Fotó: Central archív