Imádni való, ahogy Eva Longoria a 6 éves kisfiával pózol Párizsban a vörös szőnyegen

2024. október 08.
Az 49 éves Eva Longoria és fia, Santiago nemcsak hihetetlenül stílusosak, hanem elképesztően cukik is voltak a párizsi Global Gift Gálán.
Eva Longoria a gyerekével pózolt Párizsban a vörös szőnyegen

Eva Longoria és gyereke mindenkit elkápráztattak a párizsi Four Seasons Hotel George V Hotel vörös szőnyegén. A kis Santiago egyszerre volt elegáns és végtelenül édes az apró szmokingjában, amit fehér edzőcipővel viselt.

Természetesen a Született feleségek sztárja, Eva Longoria is mindenkit ámulatba ejtett a csillogó, ezüst Oscar de la Renta ruhájában, aminek átlátszó részei felfedték a színésznő tökéletes alakját.

Eva Longoria és gyereke egymás kezét fogva pózoltak, sőt, bohóckodtak Párizsban. Nem fogták vissza magukat és felszabadultan élvezték az együtt töltött időt a vörös szőnyegen.

Eva Longoria és gyereke Párizsban a vörös szőnyegen

Eva Longoria és gyereke Párizsban a vörös szőnyegen

A Gabrielle Solis szerepének köszönhetően híressé vált színésznő és férje, José Bastón 2016-ban házasodtak össze Mexikóban. Az üzletember egy vakrandin találkozott a Eva Longoriával Mexikóvárosban a közös barátaikon keresztül. A randi olyan jól sikerült, hogy öt hónappal később össze is házasodtak.

2018 júniusában született meg Eva Longoria és férje gyereke, hat hónappal azután, hogy fény derült a színésznő várandósságára.

Még az év elején kezdődött új fejezet Eva Longoria és férje életében, ugyanis elhagyták Amerikát, és átmenetileg Spanyolországba költöztek. Egy forrás szerint a család rengeteg időt fog az országban tölteni, elsősorban a munka miatt. Az információk alapján a színésznőnek a költözés előtt már volt egy nyaralója a spanyolországi Marbellában, amelyet még 2023 elején vásárolt. Eva Longoria 20 évvel ezelőtt járt először a spanyol Marbellában, és a színésznő egyből beleszeretett.

Forrás: Page Six, Fotók: Getty Images