Új fejezet kezdődik Eva Longoria életében – a színésznő egy másik országba költözik

2024. április 29.
Eva Longoria szívéhez mindig is közel állt Spanyolország, most pedig úgy tűnik, hogy a színésznő egy időre a híres tengerparti városba költözik.
Eva Longoria Spanyolországba költözik

Egy új fejezet nyílik a Született feleségek sztárjának, Eva Longoriának, ugyanis férjével, José Bastónnal elhagyják Amerikát, és átmenetileg Spanyolországba költöznek. Egy forrás szerint a család rengeteg időt fog az országban tölteni, elsősorban a munka miatt. Az információk alapján a színésznőnek már van egy nyaralója a spanyolországi Marbellában, amelyet még 2023 elején vásárolt. 

„Ez az én oázisom, az én paradicsomom” – mesélte Eva még januárban a Hello magazinnak, majd azt is hozzátette, hogy amikor nem a nyaralóban van, akkor megállás nélkül dolgozik. A nyaraló már-már egy kastélyra hajaz, amelyben rengeteg hálószoba van arra az esetre, ha netalán az egész család meglátogatná. 

„Ez elsősorban egy nyaraló, ahová az édesanyáim, a testvéreim és a gyerekeik is jönnek majd.”

Az ingatlanhoz nemcsak egy hatalmas konyha, de egy medence is hozzátartozik, utóbbi pedig ötéves fiuk, Santiago számára készült. Eva azt mondja, hogy nem lesz szüksége sok ruhára, mivel valószínű, hogy az ideje nagy részét fürdőruhában fogja tölteni. A színésznő elmondása alapján közel öt évbe telt, mire megtalálta a tökéletes helyet, ahol akár részmunkaidőben is dolgozhat. 

Eva Longoria 20 évvel ezelőtt volt először a spanyol Marbellában, a színésznő pedig egyből beleszeretett.

Azt mondtam magamban, hogy egy nap itt fogok élni.

Eva Texasban született, mexikói szülők gyermekeként, bár ő maga csak 2009-re tanult meg valójában spanyolul beszélni. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images