Eva Longoria legdögösebb szettjei a vörös szőnyegről

2024. április 05.
Eva Longoria szexis, tüzes stílusának köszönhetően mindig mágnesként vonzza magára a tekinteteket a vörös szőnyegen.
Eva Longoria

Eva Longoria a Született feleségek Gabrielle Solisaként robbant be a köztudatba. 8 éven keresztül alakította sokak kedvenc Gabby-ját, és ez a sorozat sok lehetőség előtt nyitott ajtót számára.

A színésznő Texasban született, mexikói szülők gyermekeként, bár ő maga csak 2009-re tanult meg valójában spanyolul beszélni. Eva Longoriának három nővére van, a családjában mindenki egész életében keményen dolgozott.

Első munkáját Eva Longoria egy Wendy’s gyorsétteremben vállalta, hogy pénzt gyűjtsön a 15. születésnapi bulijára. A Texasi Egyetemen végzett kineziológusként, majd később szerzett még egy diplomát, Chicano studies szakon, ami az Amerikában élő mexikóiak kultúráját, művészetét és életét tanulmányozó szakot jelent.

Eva a The View talkshow vendégeként.

Eva a The View talkshow vendégeként.

A Született feleségek után Eva Longoria szerepelt még további TV-filmekben és sorozatokban, illetve 2023-ban saját producer cégét is létrehozta. Ezen felül sokat jótékonykodik, különösen az értelmileg akadályozott embereknek igyekszik segíteni, főként szintén érintett nővére miatt szívügye ez a terület.

Eva Longoria két válás után, 2016-ban házasodott össze José Antonio Bastonnal. Fiuk, Santiago 2018-ban született és azóta is bearanyozza a házaspár napjait.

Hoztunk most egy összeállítást Eva Longoria legstílusosabb szettjeiből! 

Eva Longoria csillogó stílusa

Kiemelkedően fontos volt a 2024-es év munka szempontjából Eva Longoriának, ugyanis saját rendezésű filmjét, a Flamin’ Hotot Oscar-díjra jelölték Legjobb filmzene kategóriában. Bár a díjat nem sikerült elhozni, a színésznő ragyogott az Oscar-afterpartiján ebben a Tamara Ralph estélyiben.

Eva Longoria a Vanity Fair buliján

Eva Longoria a Vanity Fair buliján

Eva Longoria drámai stílusa

Magára az Oscar-díjátadóra Eva Longoria egy drámai stílusú ruhát választott. A szintén Tamara Ralph által megálmodott fekete estélyi csodásan kiemelte a színésznő homokóra alakját, a csúcsos vállrész és az uszály pedig fokozták a drámai hatást.

A klasszikus megjelenés mellett tette le a voksát Eva Longoria

A klasszikus megjelenés mellett tette le a voksát Eva Longoria

Eva Longoria mozaik stílusa

2022-ben Cannes-ban mutatták be a Top Gun: Maverick című filmet. Ennek premierjére Eva egy lélegzetelállító, Cristina Ottaviano estélyiben vonzotta magára a tekinteteket a vörös szőnyegen.

Mintha apró tükörmozaikokból varrták volna Eva Longoria ruháját

Mintha apró tükörmozaikokból varrták volna Eva Longoria ruháját

Eva Longoria barátnő stílusa

Bár mostanában ritkábban látni őket együtt, de Eva Longoria és Victoria Beckham nagyon jó barátnők. Longoriának akkoriban kezdett felfele ívelni a karrierje, amikor Victoria és David Beckham Amerikába költöztek, és a színésznő egyből a szárnyai alá vette a focistafeleséget. Ez a letisztult, fekete ruha is Victoria Beckham műve, és Eva Longoria az ő kreálmányában állt az oltár elé is.

Eva barátnője, Victoria Beckham ruhájában

Eva barátnője, Victoria Beckham ruhájában

Eva Longoria élénk stílusa

Bár sokat látni mostanában a színésznőt földig érő, neutrális színű ruhákban, de nagyon jól állnak neki a rövidebb, élénkebb darabok is. 

Eva az élénk színektől egyenesen kivirul

Eva az élénk színektől egyenesen kivirul

Forrás: footwearnews.com        Fotó: Getty Images