Palvin Barbi forró bikinis fotókkal ünnepli 31. születésnapját

2024. október 09.
Palvin Barbi nemrég ünnepelte a születésnapját, méghozzá különleges, forró bikinis fotókkal. A világhírű magyar modell mindenkit elkápráztatott.
palvin barbi forró bikinis fotók születésnap

Palvin Barbi tegnap, október 8-án ünnepelte 31. születésnapját. A Sports Illustrated magazin fürdőruhamodelljeként 2016-ban debütált a márkánál, amikor James Macari fotós készített képeket az akkor 23 éves manökenről a Turks- és Caicos-szigeteken. Miután elnyerte az év újonca címet, Barbi a következő három évben is szerepelt a magazinban, méghozzá olyan egzotikus helyeken fotózva, mint Curaçao, a Bahamák vagy Costa Rica.

„Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy benne leszek az SI Swimsuit kiadásában. Ez óriási dolog a karrieremben. Sok minden meg fog változni – mint ahogy minden változik – miután megjelenik. Tudod, ez megtiszteltetés” – nyilatkozta Barbi a magazinban való debütálásáról. A magazin Palvin Barbi születésnapja alkalmából most ismét megosztotta a forró fotókat az Instagram-oldalán. A modellről készült bikinis fotókat itt tudod megnézni.

Palvin Barbi forró bikinis fotókkal ünnepli 31. születésnapját

Palvin Barbit egy korábbi forró bikinis fotóval köszöntötte a Sports Illustrated

„Valóban támogatják a feminin nőket. És most elképesztő, amit Ashley Grahammel képviselnek, és amit a Sports Illustrated csinált. (…) Két éve nem volt bikini- és fehérnemű fotózásom, és ezért elég ideges voltam. De annyira komfortossá tették számomra, hogy belejöttem a dologba” – mondta a modell arra utalva, hogy abban az évben, amikor ő is debütált a magazinban, Graham történelmet írt, amikor lett az első plus size méretű nő, aki címlaplányként szerepelt SI Swimsuit Issue borítóján.

Barbi – aki tavaly házasodott össze Dylan Sprouse-sal – manapság a kifutók és a divatkampányok egyik fő arca. Olyan show-khoz adta mostanában az arcát, mint a Roberto Cavalli, a Moncler, Stella McCartney és Mugler divatbemutatói. Ráadásul egy igazi példakép: amellett, hogy egy kis bepillantást enged a követőinek az életébe, közösségi oldalait a pozitivitás terjesztésére használja.

„Az én szépségfilozófiám szerint a kevesebb több, és hagyni kell, hogy a belső szépséged ragyogjon” – mondta az egykori Victoria’s Secret angyal. „Tudom, hogy cikinek hangzik, de látom magamon, ha jó kedvem van, mert sokkal jobbak a képeim.”

Forrás: Sports Illustrated Swimsuit, Fotó: Getty Images