Palvin Barbi falatnyi fekete bikiniben mutatta meg kisportolt alakját

2024. február 22.
Palvin Barbi egy brazil fürdőruha-dizájner, Paula Hermanny egyik szexi, fekete bikinijében mutatta meg kisportolt alakját legújabb Instagram-bejegyzésében.
Palvin Barbi falatnyi fekete bikiniben mutatta meg kisportolt alakját

A világhírű magyar modell, Palvin Barbi egy 266 dolláros (94 ezer forint) kétrészes ViX Swimwear bikiniben mutatta meg kisportolt alakját legújabb, Instagram-oldalára feltöltött bejegyzésében.

Barbi fekete fürdőruháját egy brazil bikinitervező, Paula Hermanny álmodta meg. A 30 éves magyar bombázó egy magas sarkú cipőt passzintott a fürdőruhához, és teljesen elbűvölte a fotósokat.

„A medence szélén” – írta a képsorozathoz a 20,5 millió Instagram-követővel rendelkező Palvin Barbi. „Az én választásom: ez a kis fekete brazil bikini, amit a Rio de Janeiró-i műtermükben szabtak tökéletesre. Tetszett az egyedi hullámos lézervágás, a hibátlan illeszkedés és a különleges textúra.”

A modell férjét, Dylan Sprouse-t valószínűleg most sokan irigylik világszerte. A színész nemrég intim titkokat is elárult a házasságukról egy talk show-ban.

Dylan azt mondta, hogy legjobban a reggeleket szereti: „Azért jók, mert ilyenkor nyugalommal és elégedettséggel tölt el, hogy a feleségem – eleve milyen jó dolog, hogy azt mondhatom, hogy feleségem – mellett ébredek fel. Felébredek, és látom a gyönyörű, alvó feleségemet, látom a kutyámat, tudom, hogy a saját házamban vagyok, amit én hoztam össze magamnak, és ez nagyon megnyugtató.”

Dylan és Palvin Barbi eredetileg egy Harper’s Bazaar-bulin találkoztak a New York-i divathéten 2017-ben, 2023 nyarán pedig hivatalosan is összekötötték az életüket Magyarországon.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images