Palvin Barbi férje intim részleteket mesélt a házasságukról

2024. február 07.
Dylan Sprouse egy interjúban elárulta, mi a legjobb dolog a házasságukban.
Dylan Sprouse Palvin Barbi házasság

Dylan Sprouse nemrégiben a Palvin Barbival kötött házasságáról nyilatkozott egy talk show-ban. Dylan és Barbi 2023 nyarán házasodtak össze egy kvázi-meglepetésesküvőn Magyarországon. Az azóta eltelt hónapokban volt rá elég idő, hogy Dylan meg tudja fogalmazni, milyen váratlan pillanatban állt össze neki, hogy mit szeret leginkább a kapcsolatukban.

Dylan azt mondta, hogy számára a legjobbak a reggelek. „Nagyon szeretem a reggeleket. Azért jók, mert ilyenkor nyugalommal és elégedettséggel tölt el, hogy a feleségem – eleve milyen jó dolog, hogy azt mondhatom, hogy feleségem – mellett ébredek fel. Felébredek, és látom a gyönyörű, alvó feleségemet, látom a kutyámat, tudom, hogy a saját házamban vagyok, amit én hoztam össze magamnak, és ez nagyon megnyugtató. Csak még keményebben akarok dolgozni emiatt” – nyilatkozta Dylan Sprouse.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse 2018-ban

Palvin Barbara és Dylan Sprouse 2018-ban (Fotó: Michael Stewart/Getty Images)

Dylan az interjúban azt is elmesélte, hogy bár filmjei nagy részében ikertestvérével szerepelt, általában mindig csak a saját kedvéért, saját magáért dolgozott. Miután megismerkedett Barbival és komolyra fordult a kapcsolatuk, Dylan ráérzett annak az ízére, hogy milyen az, amikor valaki másért is szeretnél dolgozni. Rájött, hogy milyen jó érzés, hogy a munkája gyümölcsét valakivel együtt élvezheti és ez tovább motiválja az előrelépésre.

Amikor a házasság hátulütőiről kérdezték, Dylan azt nyilatkozta, náluk egyelőre nincs ilyen. De egy dolgot azért kiemelt: „ha közösen elkezdtek nézni egy sorozatot, sose nézd meg az új részt a másik nélkül. Ebből bajok lehetnek és ezt a saját bőrömön tapasztaltam.”

Forrás: eonline.com      Fotó: Getty Images