Imádni fogod, ha megtudod, milyen karrierre vágyik igazán György herceg!

2024. október 16.
György herceg annyira imádja az olasz konyhát, hogy tervei is vannak vele. A konyhában képzeli el felnőttkorát.
György herceg olasz étel

A fiatal György hercegnek távolról sem az a karrierálma, hogy a fegyveres erőknél szolgáljon. Mint kiderült, már azt is tudja, mire vágyik helyette igazán.

Katalin hercegné és Vilmos herceg 11 éves fia, György herceg imádja az olasz konyhát. Rajongása pedig akkor teljesedett ki, amikor egy pizzázóban kijelentette, ő bizony a jövőjét a konyhában képzeli el.

György herceg rajong az olasz ételekért

György herceg rajong az olasz ételekért

Desmond MacCarthy,a Blakeney közelében található Wiveton Hall Cafe tulajdonosa egy kedves történetet mesélt a trónörökösről. Mint mondja, amikor György hercegnek megmutatták a fatüzelésű pizzakemencét, így kiáltott fel: „Ezt akarom csinálni, ha nagy leszek!”.

A hangulatos étterem egy 17. századi kastélyban található, ahová György édesanyjával, Katalin hercegnével és a család barátaival látogatott el. Valószínűleg akkor kerítettek sort erre, amikor nem messze lévő nyaralójukban pihentek, Sandringhamben, mely a család vidéki menedéke.

Az étterem egyik séfe, Aldo Zilli azt is elárulta, hogy többször is találkozott a királyi családdal, György herceg ízlése pedig igen kifinomult. Legnagyobb kedvence ugyanis nem más, mint a krémes carbonara spagetti.

A fiatal herceg kedvence a carbonara spagetti

A fiatal herceg kedvence a carbonara spagetti

Sarolta hercegőnek is határozott kedvence van: ő az olajbogyó nagy rajongója. A család legfiatalabb tagja, Lajos herceg pedig a pizzát és a curryt imádja leginkább, de szívesen fogyaszt zöldségeket is.

Addig persze még sok év eltelik, amíg Katalin és Vilmos idősebbik fia megkezdi felsőbb iskoláit. És bár nem tudni, kitart-e érdeklődése és lelkesedése a konyhaművészet iránt, az biztos, hogy szülei úgy tűnik, nem erőltetik majd számára a katonai szolgálatot. Amennyiben ő maga szeretne csatlakozni a fegyveres erőkhöz, támogatni tervezik majd, de kényszeríteni nem szeretnék őt akarata és kívánsága ellenében.

Forrás: TheSun, Fotók: GettyImages