Liptai Claudia megmutatta gyönyörű családját – ritkán látott mostohalányait is

2024. október 21.
Liptai Claudia nem sűrűn oszt meg képet a közösségi médiában a családjáról, de miután véget ért a Sztárban sztár, kivételt tett, és olyan fotót posztolt, amin a meseszép mostohalányait is megmutatta.
Liptai Claudia megmutatta gyerekeit és mostohalányait is

Szombaton véget ért a Sztárban sztár All Stars műsora, amit Peter Šrámek nyert meg. Liptai Claudia stílusosan búcsúzott az Instagram-oldalán a műsortól és jó néhány családi fotót is megosztott, holott nem gyakran szokott posztolni sem a vér szerinti, sem a mostohagyerekeiről – ezzel is védeni próbálja őket a kíváncsi szemektől.

Az első fotón Liptai Claudia a férjével, Pataki Ádámmal pózol, a másodikon pedig gyermekei láthatók. Lánya, Gesztesi Panka és fia, Pataki Marcell fogják közre gyönyörű édesanyjukat és Liptai Claudia álomszép mostohalányai is csatlakoztak a közös képhez, Pataki Anna és Pataki Gréta.

A műsorvezető, Liptai Claudia lánya, a 18 éves Gesztesi Panka irtó dögös volt a fekete szettjében édesanyja oldalán, míg a 9 éves Pataki Marcell is rendkívül elegánsan festett sötétkék nadrágjában és világos ingében.  ITT tudod megnézni a fotókat Liptai Claudia gyerekeiről.

Liptai Claudia megmutatta ritkán látott gyerekeit és mostohalányait is

Liptai Claudia megmutatta ritkán látott gyerekeit és mostohalányait is

Csodásan néztek ki Liptai Claudia mostohalányai is. Pataki Gréta egy fekete nadrágot párosított ezüstszínű felsővel, valamint egy fekete kabáttal, testvére, Pataki Anna pedig egy leopárdmintás nadrágot és egy fekete felsőt viselt.

Liptai Claudiának két gyermeke van, lánya, Panka 2006-ban született, az ő édesapja Gesztesi Károly. A kisfia, Pataki Marcell Ádám 2016-ban jött a világra, akinek az apukája a színésznő jelenlegi férje, Pataki Ádám.

Az 51 éves Liptai Claudia mostohalányai, Anna és Gréta Pataki Ádám előző házasságából születtek, és láthatóan nagyon harmonikus a kapcsolatuk az édesapjuk új családjával.

Forrás: Instagram, Fotó: Central archív