Meghan Markle bosszút tervez – kiderült, hogyan akar visszavágni a királyi családnak

2024. október 22.
Meghan Markle sokat emlegetett naplója olyan titkokat őrizhet a királyi családról, amelyek napvilágra kerülése újabb botrányt okozhatnak.
Meghan Markle naplója

Úgy tűnik, Meghan Markle tartogat valamit a tarsolyában, amit később akár „bosszúként” is felhasználhat a királyi család ellen – legalábbis ezt állítja egy királyi szakértő.

Négy év telt el azóta, hogy Meghan és Harry herceg visszalépett a királyi kötelezettségeiktől, és azóta sem titkolják, mennyire küzdelmes időszakot éltek meg „a cégnél. ” (Belső körökben a királyi családra gyakran csak „a cégként” hivatkoznak.) Mindannyian emlékszünk a híres Oprah Winfrey interjúra, ahol a házaspár kendőzetlenül mesélt a nehézségeikről, valamint a sokat vitatott Netflix-dokumentumfilmjükre is.

Ezt követően Harry herceg kiadta a nagy port kavaró memoárját, a Tartalékot, amelyben további részleteket árult el a királyi család belső feszültségeiről, különösen Károly királlyal és Vilmos herceggel kapcsolatban. Ám Meghan Markle a Netflix sorozat óta csendben maradt, és nem osztott meg újabb titkokat a királyi családról.

Egyes pletykák szerint azonban Meghan Markle a háttérben már dolgozik a saját memoárján. Egy két évvel ezelőtti interjújában utalt rá, hogy naplót vezetett, miközben a királyi család tagja volt. Jennie Bond, a BBC egykori királyi tudósítója pedig úgy véli, ez a napló lehet Meghan „titkos fegyvere”, amit egy esetleges bosszú során elővehet.

„Több mint két év telt el azóta az interjú óta, és Meghan azóta távol tartotta magát minden királyi családot érintő botránytól” – mondta Jennie Bond az OK! magazinnak. „A naplója egyértelműen egy olyan eszköz lehet a kezében, amelyet később felhasználhat, ha szükségét érzi. Azonban eddig diszkréten és méltóságteljesen viselkedett, különösen az Oprah-interjú és a dokumentumfilm után. Szerintem előre tekint, nem hátra, és a saját életét építi, így nem kellene pánikot kelteni egy esetleges emlékirattal kapcsolatban.”

Meghan Markle naplója sok titkot rejthet

Sok titkot rejthet Meghan Markle naplója 

Meghan Markle naplója sok titkot rejthet

Meghan Markle tavaly a The Cut-nak adott interjújában megosztott néhány részletet a kaliforniai életéről a királyi családból való kiválásuk után, és beszélt a saját podcastjáról, az Archetypes-ról is. Az interjú során elmondta, hogy amikor elhagyták „a céget”, nem kellett titoktartási szerződést aláírnia. Emellett említette, hogy amikor visszatért Frogmore Cottage-ba, rátalált egy régi naplójára, amit ott hagyott. „Amikor visszamész, kinyitod a fiókokat, és azt mondod: ‘Ó, Istenem! Ezt írtam a naplómba akkoriban’” – mesélte a hercegné.

Erre az interjúra reagálva Roya Nikkhah, a Sunday Times királyi szerkesztője azt nyilatkozta, hogy Meghan Markle szavai mögött sokatmondó fenyegetések rejlettek. „A finoman burkolt fenyegetések, amelyek abban az interjúban elhangzottak… Szerintem azt reméli, hogy ezek fenyegetőnek hatnak a királyi család számára. Azonban a családtagok csak legyintenek rá, mondván, hogy már hozzászoktak az efféle dolgokhoz” – mondta.

Sokak szerint a napló, amelyet Meghan Markle többször is említett az utóbbi években, egy lehetséges újabb botrány kirobbantója lehet.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images