Meghan Markle a királyi család egyik legfontosabb szabályát tervezi áthágni

2023. augusztus 04.
Meghan Markle visszatérésre készen: már izzította új Instagram-profilját, ugyan még semmit nem posztolt, máris rengeteg követője van.
Meghan Markle

Meghan Markle úgy tűnik, egy vadonatúj fiókkal tér vissza az Instagram világába, már több ezer követője várja az első lépését. Vajon új karrierjét tervezi? 

Meghan Markle titokzatos profilja

A sussexi hercegnő állítólag készen áll egy új Instagram-oldal indítására, és várja a megfelelő időpontot, amikor első fotóját vagy videóját közzéteheti. Markle ma, augusztus 4-én, pénteken ünnepli 42. életévét, a rajongók abban reménykednek, a születésnap lehet a nagy alkalom, amikor valami kerül a titokzatos Instagram-fiókra.

Új karrier kezdete? 

Az egykori színésznő már le is foglalta a @meghan nevű fiókot. A profilon ugyan még csak egy virágos profilkép van, semmi más, máris több ezer követőt halmozott fel. Most, hogy már nincs szerződése Meghannek és férjének, Harry hercegnek a streamingóriásokkal, valószínűleg a következő projektjüket keresik, és elképzelhető, hogy a közösségi médiában való újra megjelenés ennek a részét fogja képezni. 

Ha tényleg visszatér az Instagramra Meghan Markle, akkor ő lesz az első a történelemben, aki a brit királyi család közösségimédia-szabályainak ellent mond.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images