Ritkán látott kamaszfiát mutatta meg Zséda

2024. október 24.
Boldogan mutatta meg Zséda születésnapos kamaszfiát. Ilyen fiatal férfivá cseperedett Nimród.
Zséda fia születésnap

Zséda izgalmas hónapokon van túl, hiszen július végén a szupersztár Ed Sheeran budapesti koncertjén léphetett fel, zenésztársaival előzenekarként működhetett közre. Ő maga is alig hitte el a felkérést, az örömhírt pedig hosszú időn keresztül titokban tartotta, hogy igazán nagy meglepetést okozzon vele.

Zséda nagy sikert aratott visszatérésével

Zséda nagy sikert aratott visszatérésével

Utazással és munkával telt a nyár

A megtisztelő lehetőség előtt csodás utazáson töltődött fel ihlettel és energiával Zséda. A mindig pezsgő és élettel teli New Yorkba látogatott el, ahol még arra is szakított időt, hogy pazar körpanorámájú kilátóteraszon vegyen részt pilates edzésen. Ezt követően pedig Balatonlellére utazott, hogy a balatoni nyárban a szabadtéri színpadon örvendeztesse meg rajongóit nyolc albumának legnagyobb slágereivel és legkedvesebb dalaival.

Most fontos napot ünnepel Zséda

A mozgalmas nyár után most a gyönyörű énekesnő egy igazán meghitt eseményről adott hírt. Ritkán látott fiával készített közös fényképet, melyet megosztott Instagram oldalán követőivel. A fotóhoz mindössze ennyit írt: „Szülinaposom”.

Zséda jóképű kamaszfia, Nimród 2007-ben jött a világra, kettőjük kapcsolata szoros és őszinte. Igaz, az utóbbi időszakban persze előfordul, hogy a kamaszkorral járó helyzetek feladják mindkettőjük számára a leckét. „Ha versenye van, mert úszik, akkor jobban szereti, ha én nagyon a távolban vagyok, és nem kerül rám semmilyen fókusz. De amikor meg kijön egy dal, meg jön a koncertekre, akkor nagyon-nagyon büszke. Ott van velünk ugye a stúdióban, amikor készülnek, amikor forgatunk, meg neki ez nagyon fontos, figyeli a háttérben az eseményeket” – mesélte el nemrég az énekesnő.

Forrás: 24.hu, Fotók: Centrál Média