Zséda megint valami váratlannal rukkolt elő

2021. szeptember 18.
A Szívizomláz albumon lévő Kócos című dal videójára nagy eséllyel senki nem számított a Fonogram-díjas énekesnőtől. A klip a fashion kollázs és a Monty Python világát idézi a szemünk elé. A Kócos a friss lemez ötödik rádiós szerzeménye, olyan slágerek, mint a Helló vagy az Életben maradni után.

Első hallásra egy könnyed, rosézós, csajos estére valónak tűnhet ez a zene, ám újrajátszva mégis képes a lelkünkbe mászni – erre a hatásra erősít rá a videóklip is. A felvétel megidézi azt a pillanatot, amikor az álom és az ébrenlét határán lebegve reggel azon töprengünk, vajon süppedjünk-e vissza tudatalattink birodalmába, vagy ébredjünk fel, mert temérdek feladat vár ránk.

A különleges hangulatot keltő, egzotikus állatokkal zsúfolt, animációs kisfilm rendezője a népszerű lemezlovas Császár Előd, művésznevén Shane54, aki Alexával közös, huszonöt éves slágerét, a Tiltott szerelmet dolgozta fel ezúttal Lotfi Begivel és Nikával együtt. Az általa készített, szintén rajzos technikán alapuló mozgóképpel a zeneszám közel kétmilliós nézettséget generált.

„Az elmúlt évünk, lassan mondhatjuk, hogy éveink tele voltak olyan szürreális történetekkel, amikor legszívesebben azt mondtam volna, hogy „Valaki csípjen meg! Nem álmodom?” És nem álmodtuk; ez a nagyon furcsa, nagyon összezavart világba kerültünk, amelyben akár az is megtörténhet, hogy a kócos reggeleken feltűnjön egy repülő cápa” – tette hozzá Zséda.

Zséda új klipjét itt lehet megnézni:

Olvass tovább!