Sokan cserélnének most Zsédával: mesés helyről jelentkezett be az énekesnő

2024. június 27.
A jól megérdemelt pihenését tölti Zséda a világ egyik legszebb és legizgalmasabb városában, New Yorkban. Az utóbbi napokban fantasztikus képekkel örvendeztette meg a rajongóit a közösségi oldalán.
Sokan cserélnének most Zsédával: mesés helyről jelentkezett be az énekesnő

Valószínűleg sokan cserélnének most Zsédával, aki a mindig pezsgő és élettel teli New Yorkban tartózkodik. Jó pár képet és videót meg is osztott utazásáról az Instagram-oldalán, és az ember nem győz ámulni a város és egyúttal az énekesnő szépségén. Különösen lélegzetelállítóak azok a videók, amiket a Művészet és Technológia Múzeumában készített. Mondani sem kell, rendkívül stílusosan járja New York utcáit, láthatjuk is, amint egy gyönyörű fehér nyári ruhát visel.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés

A legutóbbi képei pedig azt is elárulták, minek köszönheti az énekesnő a csodás alakját! Fotói egész biztosan megdobogtatták a fitnesz és New York szerelmeseit, ugyanis egy hihetetlenül pazar helyen gyakorolta a pilatest a reggeli órákban. A mintegy 100 emelet magasan található szabadtéri kilátóteraszról körpanoráma nyílik New York városára. Lapozz tovább és nézd meg a többi képet is, amit Zséda megosztott!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés

Zséda New York után Balatonlellére veszi az irányt

Bár nem ismert pontosan Zséda menetrendje, de egy biztos: hamarosan te is találkozhatsz vele! Július 6-án, a Balatonlellei Szabadtéri Színpadon tartja a „Csókolj forró nyár…” elnevezésű koncertjét, ami a 2024-es DÍVA SHOW egyik állomása. Nyolc albumának legnagyobb slágereivel és legkedvesebb dalaival kedveskedik a rajongóknak a fellépésein. Ha esetleg lecsúsznál a balatonlellei koncertről, még ott lehetsz július 18-án Nyíregyházán, ahol a Rózsakert Szabadtéri Színpadon lép fel.

Fotó: Central Media