Exkluzív show: Anita Pásztor és Katti Zoób

2019. november 04.
11. Marie Claire Fashion Days Időpont: 2019. november 22-23-24. Helyszín: Millenáris Park B Épület (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

November 23. szombat 21.00 EXKLUZÍV SHOW: ANITA PASZTOR

ANITA PASZTOR

Az Anita Pasztor márka legújabb kollekciójában megtalálhatók a tervezőtől megszokott, különleges luxusanyagokból kivitelezett nadrágkosztümök, francia csipke­ és selyemblúzok, kasmírkabátok is, amelyeket a saját készítésű nyúlszőr­ és gyapjúkalapjai egészítenek ki. A kifutón felvonuló estélyi és koktélruhák mellett Pásztor Anita új, menyasszonyi kollekciójának darabjai is bemutatkoznak. A márka azt szeretné, ha vásárlói különlegesnek, kivételesnek éreznék magukat az egyedi és kivételes anyagokból készült öltözékekben. Ennek fényében pedig minden kollekció úgy áll össze, hogy minden alkalomra megtaláljunk a tökéleteset a márka darabjai között. Inspirációként pedig Anita az ötvenes, hatvanas évek vonalaihoz nyúlt vissza, és azokat gondolta újra egy egyszerre modern és klasszikus csavarral.
fotó: Nerpel Nikoletta

November 24. vasárnap 20.00 EXKLUZÍV SHOW: KATTI ZOÓB

KATTI ZOÓB

A Katti Zoób kollekciója – térben és időben egyaránt – egy több mint 25 éves utazás újabb állomása, ahol a geometrikus és organikus formákat ötvöző art deco szimbólumok mellett az azt gyakran inspiráló afrikai kultúrák egzotikuma is szerepet kap. A kollekciót meghatározó arany, ezüst, homokszín és fekete egyaránt felidézik az art deco mesterműveket és a szavanna színvilágát. Csakúgy, mint a bőrapplikációk, hímzések és a párducmotívumok újszerű, kézműves feldolgozása. A selyemmuszlin, az organza, a twill és a brokát mellett megtalálhatók az impregnált technikai anyagok és a divatház ikonikus emblémájával megnyomott jersey is. A sziluett lágyan nőies, míg a részletek – mint a nagy rátett zsebek és övek – az 1910-­es évek szafari öltözékeit idézik. A kollekció a stílusosság mellett a minőség, a kényelem, a hordhatóság és a könnyedség eszméjét ünnepli, hogy újabb időtlen és praktikus darabokkal bővíthesse a modern nő sokarcú ruhatárát.