A partiszezon legjobb kistáskái

2014. december 12.
Ünnepi céges bulik és a karácsonyi partik tömkelege várja, hogy a lezárjuk az óévet - mi pedig adunk néhány tippet, hogyan tudjátok mindezt stílusosan, egy tökéletes kistáskával a kezetekben megtenni.

Ezüst csillogás


Dolce & Gabbana – net-a-porter.com (Ára: 5450 £), Jimmy Choo – nordstrom.com (Ára: 595 £), Jimmy Choo – nordstrom.com (Ára: 505 £)

Nem lőhetünk mellé, ha egy feltűnő, gyöngyökkel és flitterekkel díszített táskát viselünk – hiszen tökéletesen illenek a kedvenc fekete kisruhánkhoz, ráadásul az ékszereink miatt sem kell aggódnunk!

Arany ragyogás


Kotur – lanecrawford.com (Ára: 255 £), H&M (Ára: 5990 Ft), River Island – asos.com (Ára: 58 $)

Az ünnepi szettjeinkben igazi biztos pont lehet egy különleges, arany színű partitáska, mert többször is hordhatjuk őket anélkül, hogy unalmassá válnának. Válassz egy fogantyús változatot, hiszen így mindkét kezed szabad marad a szilveszeri bulin!

Vadító állatminták

Valentino – forzieri.com (Ára: 1800 $), Diane Von Furstenberg – neimanmarcus.com (Ára: 72 149 Ft), Christian Louboutin – nordstrom.com (Ára: 994 €)

Bármelyik ruhádat feldobja egy nőies, állatmintás darab, így nem kell órákat töltened a tükör előtt, ha valami extra kiegészítőre vágysz – mindenki el lesz ájulva az új szerzeményedtől, különösen, ha olyan dizájnerdarabról van szó, mint amilyenek a képen láthatóak.

Klasszikus fekete


F&F (Ára: 5490 Ft), Alexander McQueen – neimanmarcus.com (Ára: 617 849 Ft), Stella McCartney – lanecrawford.com (Ára: 505 £)

Ne bonyolítsd túl a táskaválasztást, ha a partiruhád egyébként is feltűnő, rikító színű – ilyenkor biztosabb a már jól bevált fekete borítéktáskádhoz nyúlni.

Rózsaszín álmok


Philipp Plein – forzieri.com (Ára:1925 $), Moschino – nordstrom.com (Ára: 541 €), Jimmy Choo – lanecrawford.com (Ára:445 £)

Igazi főnyeremény befeketni egy pink partitáskába, hiszen a 2015-ös tavaszi-nyári kollekciók tele vannak csajos, Barbie-s árnyalatokkal. A mi kedvencünk középső Moschino-darab, amit a boltokban már most lehetetlen beszerezni, ám ha szerencsénk van, online áruházakban még lecsaphatunk rá karácsony előtt.