Együtt a NON+ család!

2014. december 23.
A NON+ tervezője, Kiss Sarolta elárulta a PandArte bloggerének, milyen újdonságok várják majd a rajongókat! Lesz férfi kollekció, ami szerintem abszolút hiánypótló ötlet, de ami a legédesebb, azok a mini darabok, ugyanis mostantól a legkisebbek is hordhatják a kényelmes és divatos ruhákat!

December 13-án lehullt a lepel arról, hogy a designer, Kiss Sarolta mivel lepi meg jövőre a márka rajongóit. A mintakollekcióban már vannak régen áhított férfiruhák, így már a NON+ vásárlók párjai is találhatnak magukra valót az üzletekben. „A NON+ férfi kollekciójának célcsoportjába tartozik minden olyan férfi, aki szereti az egyszerű, letisztult, és laza ruhadarabokat” – mesélte a tervező.

A legkisebbekről sem feledkezett meg Saci, így kisbaba és gyerek ruhákkal is bővül a kínálat: „Az új NON+ gyermekruhák uniszexek, tehát egyelőre olyan fazonokat válogattunk össze, amiket kislányok és kisfiúk is egyaránt tudnak hordani. A kevesebb több örök érvényű mottónk a gyermek ruhákra is jellemző, kényelmes, színes pamut anyagok használata, és visszafogott minimál kivitelű fazonok jellemzőek” – mondta Saci, aki úgy véli, így teljes a kép: végre együtt a NON+ család!
Azoknak is jó hírem van, akik az otthoni unalmas és stílustalan mackónadrágot is szívesen váltanák NON+ darabra, hiszen az otthoni ruházat is felkerül a palettára. A kényelmes, bekuckózós, valamint az elegáns overálok kedvelői is válogathatnak a NON+ új ruhái közül.

Helyszín:
NON+ MOM Park (MOM Park Bevásárlóközpont 1123 Budapest Alkotás u. 53.)

NON+ FLAGSHIP STORE (1076 Budapest, Madách Imre út 10.)

Ráadásul most nagyon szép karácsonyi ajándékdobozzal együtt is hazatérhettek a vásárlásból, amiket Muska Design tervezett! Azt hiszem, én nagyon örülnék egy NON+ csomagnak.

A galériáért nagyobb méretben kattints a képre!