2015 a szupermodellek éve lesz

2015. január 08.
Idén minden eddiginél több szupermodell kapott főszerepet a hollywoodi sikerprodukciókban - mutatjuk, kik is ők!

Rosie Huntington-Whiteley

Az egykori brit Victoria’s Secret angyalt 2011-ben a Transformers 3. főszereplőjeként láthattuk viszont, idén pedig a ‘Mad Max: A harag útja’ című filmben szerepel mellékszereplőként Charlize Theronnal együtt.

Brooklyn Decker

Pár éve Adam Sandler és Jennifer Aniston mellett játszott a ‘Kellékfeleség’ című moziban, majd a ‘Csatahajóban’ is szerepelt Rihanna mellett, ám  ‘Jóbarátok jobb élettel’ című vígjátéksorozata is nagyon sikeres Amerikában. Idén is találkozhatunk fele a mozikan: egy Warren Beatty filmben fog feltűnni.

Abbey Lee Kershaw

Karl Lagerfeld egykori múzsája, a 27 éves ausztrál exmodell két éve vonult vissza a kifutók világából – legközelebb a ‘Mad Max: A harag útja ‘ című sci-fiben láthatjuk viszont Rosie Huntington Whiteley-vel együtt, ám még két másik mozira is leszerződtették.

Irina Shayk

A 28 éves Sports Illustrated modell tavaly nyáron a ‘Herkulesben’ alakította a címszerepelő feleségét, de idén is több projektben láthatjuk viszont – a filmek pontos címét azonban még nem hozták nyilvánosságra.

Lily Cole

A babaarcú brit modell soha nem rejtette véka alá, színész szeretne lenni, ám a csúnyán megbukott ‘Doktor Parnassus és a képzelet birodalma’  című film után jóideig nem hallhattunk róla. 2015-ben Cara Delevigne és Johnny Depp oldalán láthatjuk majd egy misztikus thrillerben.

Suki Waterhouse

Bradley Cooper barátnője nemcsak a Burberry reklámok arca, de a jövő nagy színésznője is lehet. Nagyon úgy néz ki, hogy 2015 az ő éve lesz, hiszen három filmben is láthatjuk majd.

Cara Delevingne

Szinte már mindent elért a modellszakmában, ezért pár hónappal ezelőtt bejelentette, hogy mozifilmekben próbálja ki a tehetségét. 2012-ben már láthattunk az Anna Karenina-ban mellékszereplőként, ám a következő két évben pontosan hat (!) hollywood-i szuperprodukcióban fog szerepelni.