Az idei Screen Actor Guild Awards legmesésebb ruhái

2015. január 26.
A díjátadó szezon újabb vörös szőnyeges szemléje következik: a fekete overálok, a mélyen dekoltált estélyik és a szemet gyönyörködtető ruhaköltemények közül mi is kiválasztottuk a kedvenceinket!

Camila Alves

Fantasztikus szabás, alakkövető forma, semmi túldíszítettség: a padlizsánlila Donna Karan estélyi maga a tökély, amelyhez semmilyen ékszerre nem volt szüksége Matthew McConaughey feleségének.

Sofia Vergara

A vörös szőnyeg koronázatlan királynője most is merész színt választott: az asszimetrikus Donna Karan Atelier estélyi fűzője még vékonyabbá teszi a derékrészt, uszálya pedig lágyan omlik végig a színésznő fantasztikus alakján.

Felicity Jones

Nagy reményekkel érkezett a díjátadóra a Golden Globe-ot bezsebelő színésznő, ám tegnap üres kézzel távozott – a divatkritikusokat viszont lenyűgözte ezzel a barackszínű Balenciaga estélyivel. A ruha a maga egyszerűségében gyönyörű, így a Van Cleef & Arpels gyémánt fülbevalókon kívül semmi más kiegészítőre nem olt szüksége.

Lupita Nyong’o

Bámulatos – ezzel a jelzővel tudnánk illetni a remek stílusáról ismert színésznőt. A tegnap esti díjátadóra egy színes, mély dekoltázzsal rendelkező Elie Saab estélyit viselt a tervező Pre-Fall 2015-ös kollekciójából. Az artdeco inspirálta, Fred Leighton fülbevalókhoz választott metálos szemhéjfesték és a tűzpiros rúzs remekül illet az összképhez.

Julia Roberts

Julia elegáns szettjeit nem tudjuk megunni! A Givenchy tavaszi-nyári androgün kampányarcaként tetőtől talpig egy férfiasabb szabású, szatén applikációkkal megtoldott overált viselt, amelyetTiffanny & Co. ékszerekkel párosított.

Jennifer Aniston

A ’Cake’ című drámában nyújtott alakításáért jelölt színésznő fantasztikus formában van: egy metál színű, mélyen dekoltált, csipkés, vintage John Galliano estélyit választott, hozzá Fred Leighton ékszereit választotta. A természetes make-up és a gyönyörű testékszer csak még mesésebbé tette Jennifer tegnap esti megjelenését.

Reese Witherspoon

Már a Golden Globe-on megcsodálatuk kifinomult ízlését, de ez a mindent elsöprő, fehér színű, aszimmetrikus Giorgio Armani ruha egyszerűen mesés. Külön felhívnánk a figyelmet a ruha nyakrészébe beleolvadó csillogó díszítésre, amely tökéletesen harmonizál a színésznő Tiffany & Co. fülbevalójával.

Julia Bowen

A Modern család című sorozat színésznője egy gyönyörű, apró gyöngyökkel és flitterekkel applikált Georges Hobeika Couture estélyit viselt Rauwolf kistáskával.

A nyertesek

Julianne Moore – Legjobb női főszereplő (Megmaradt Alice-nek)


Patricia Arquette- Legjobb női mellékszerepelő (Sráckor)


Viola Davis – Legjobb női alakítás – drámasorozat (Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?)


Uzo Aduba – Legjobb női alakítás – vígjátéksorozat (Orange is the New Black)


Frances McDorman – Legjobb női alakítás – tévéfilm/minisorozat (Olive Kitteridge)