Hajdú Anett markáns, állatos kollekciót álmodott

2015. február 19.
Állatok markáns formai jegyeit hordozó kiegészítő-kollekció született Hajdú Anett kezei alatt.

A HAJDUANETT kollekció darabjai olyan emblematikus tárgyak, melyek az egyedülálló design mellett maximális funkcionalitásra törekednek. Egyszerre él bennük a konceptuális megközelítés és a használati tárgyak praktikus jellege. Az apró részletekig kidolgozott bőrtárgyak meghatározó anyaga a marhaszőr, ami az egyik legexkluzívabb napjainkban használt természetes alapanyag. A minőséget garantálja a rendkívüli odafigyeléssel végzett kisszériás hazai gyártás.

A tervező karakteres vizuális látásmódja jelenik meg a kollekció kampányképeiben is, mely a játékos rajz és a bensőséges portréfotó műfajának kombinálásával izgalmas, rejtélyes hangulatot teremt. A nő és az általa megszemélyesített állati karakter összhangja és kontrasztja az, ami a kollekció tervezésekor is foglalkoztatta a tervezőt.

Hajdú Anett 2011-ben szerzett diplomát a MOME textiltervező szakán, valamint kísérleti textilművészetet is tanult a bécsi Universität für angewandte Kunst-on. 2009-ben a KEPP showroom tagjaként kezdte szakmai karrierjének építését, majd a NUBU egyik tervezőjeként vált ismertté, szakmai képzettsége révén főként a márka bőr termékeinek tervezése fűződött a nevéhez. Jelenleg saját márkájának megalapítása mellett a KREA Kortárs Művészeti Iskola, valamint a Corvin rajziskola tanára divat szakirányokon.

A teljes kollekcióért kattints a képre!