A 35. Brit Awards legmesésebb ruhái és díjazottjai

2015. február 26.
Tegnap este rendezték meg a 35. Brit popzenei díjátadó gálát - a nyertesek mellett azonban a legjobban öltözött sztárok szettjeit is megmutatjuk nektek!

Taylor Swift

Most sem maradt díj nélkül 2014 legsikeresebb énekesnője, aki tegnap este egy lehengerlő, fekete színű Roberto Cavalli estélyiben tündökölt a vörös szőnyegen, melynek egy külön érdekessége is volt, egy óriási piros sárkány futott végig a ruha hátán.

Ellie Goulding

Egy áttetsző, fehér színű, virágmotívumokkal applikált Alberta Ferretti darabot viselt az énekesnő, amihez csak egy nagyon szolid make-up-ot, és finoman hullámozott hajtincseket varázsoltak neki. Egyszerűen pazar volt a megjelenése!

Paloma Faith

A 33 éves brit énekesnő egy egészen tündérmesébe illő Armani Privé estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen, melyet mi is bármikor elfogadnánk!

Karlie Kloss

Csupán pár napja jelentette, hogy végleg leteszi az angyalszárnyait a Victoria’s Secretnél, ám máris a fotósok tömege előtt pózolt ebben a letiszult, fehér színű Tom Ford estélyiben, melyet a különleges vállkivágása miatt egyből a kedvencünknek választottunk.

Daisy Lowe

Fekete, szatén estélyije egyszerűen tökéletesen állt a 26 éves topmodellen – a magassarkú cipőjét azonban mi lecseréltük volna egy elegánsabb darabra.

Rita Ora

A feltűnő öltözködéséről is híres énekesnő most rendkívül jól választott: milliónyi flitterrel díszített, uszályos Zuhair Murad ruhájában a legkisebb erőfeszítés nélkül is túlragyogott mindenkit: erőteljes sminkre és rikító frizurára most nem kellett energiát pazarolnia.

A nyertesek

Taylor Swift – Legjobb nemzetközi női előadó


Paloma Faith – Legjobb brit női előadó


Ed Sheeran – Legjobb brit férfi előadó


Pharrell Williams – Legjobb nemzetközi férfi előadó


Sam Smith – Legnagyobb nemzetközi siker