Megszületett az Elysian for Notebookspecialista

2015. június 26.
Bódis Boglárka az Elysian tervezője és Mihály Péter a Notebookspecialista tulajdonosa először mutatták be aktuális tavaszi női és férfi bőr laptop és tablet táska kollekciót. A kollekció sok szempontból innovatív és az első ilyen típusú együttműködés Magyarországon.

„A nőkre eddig nem sokat gondolt a számítástechnika világa. Szeretnénk, ha ez megváltozna. Ezen kívül fontos számunkra, hogy megtaláljuk és megszólítsuk azokat a nőket és férfiakat is, akik szeretik és értékelik az elegáns, stílusos és letisztult formákat. Ezt a vonalat reprezentálja az Elysian és a Notebookspecialista közös notebook és tablet táska kollekciója, melyben a szakmai tapasztalat és az időtlen elegancia fonódik össze” – mondja Mihály Péter

Bódis Boglárka és Mihály Péter a bemutatón

Az Elysian for Notebookspecialista termékcsaládja minden méretre gondolt, így képes egy szélesebb felhasználói kör igényeit kiszolgálni. Mindegyik kollekció három árkategóriát képvisel. A minimalisztikus alapdaraboktól a prémium kategóriáig. Mindegyik termék magas minőségű bőrből van készítve. Bogi és Péter külön hangsúlyozzák, mennyire büszkék arra, hogy a gyártást nem egy nagyméretű gyárnak, hanem egy kisebb bőrműhelynek a kezébe adták. A kollekció szerdától elérhető és csakis a Notebookspecalista bemutatótermében, vagy az Elysian kiemelt rendezvényein lehetséges megvásárolni.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Péterrel végre közösen bemutathatjuk nektek a kollekciókat. Már mielőtt találkoztam volna a Notebookspecialista csapatával megvolt bennem a vágy egy kiegészítő kollekciót is tervezni. Kihívás volt a tervezés, és nagyon remélem, megtalálja a rajongóit. A kollekciókat úgy alakítottam ki, hogy kompatibilis legyen az Elysian ruha kollekciójával, és alig várom, hogy megmutassam az őszi-téli darabokat!” – mondta Bódis Boglárka.