Kísérletezd ki kedvenc szettedet a fesztiválszezonra!

2015. június 29.
Itt a nyár, jön a fesztiválszezon, és egyre több lehetőségünk van válogatni a világmárkák különböző bohém, akár extravagáns kollekciói közül. A divatszakértők szerint bátran kísérletezhetünk extrémebb összeállításokkal is. A legelismertebb divatházak előrejelzéseiből készített Fashion Days trendjelentés alapján, íme, néhány divattipp, hogyan vásárolj okosan és stílusosan az idei nyárra.

A 2015-ös fesztiválszezonra igazi meglepetéssel készült Kelet- és Közép-Európa legnagyobb divatportálja. Olyan stílusos darabokat is kínál kimondottan fesztiválozók számára, amelyek akár 7500 forint alatt megvásárolhatóak.

Városi dzsungel. Egy könnyed, romantikus ruhát bátran kombinálhatsz bokacsizmával, vagy akár köves, szegecses szandállal, így egyszerre lehetsz nőies és vagány.  Összeállításodat feldobhatod tollas kiegészítőkkel, illetve egy színben hozzá passzoló batyutáskával.

https://www.youtube.com/watch?v=qwGf6tFxIrI

Fotó: fashiondays.hu

Könnyed pasztell. Ha a világosabb árnyalatokat részesíted előnyben, ez a kollekció kiváló választás egy forró fesztiválnapra, ahol a szalmakalap nemcsak hasznos, de fel is dobja az összhatást. A virágmintákat merészen párosíthatjuk élénk színű, kiegészítőkkel, mint például az azúrkék hátizsákkal, ami nemcsak nagyon praktikus viselet, de reneszánszát is éli az idei szezonban.

https://www.youtube.com/watch?v=i1pSzM_wsnQ

Fotó: fashiondays.hu

Fekete-fehér rock and roll. Ha a rockos zenei műfaj áll hozzád közelebb, vagy egyszerűen csak szeretnél kitűnni a tömegből, variálj fekete darabokat szegecses, arany karkötőkkel, fülbevalóval és nyaklánccal. A szett alapkelléke a bőrdzseki, amely örök kedvenc, nem lehet vele mellélőni.

 

Fotó: fashiondays.hu