4 különleges mozgásforma Londonban

2015. szeptember 10.
A globális jet-szetterek tudják, ha valaki gyakran utazik a világban ide-oda, nehezen tud egy rendszeres, stabil edzéstervet betartani. Amikor majd hazatérünk, sokat segít, ha menet közben kipróbáltunk valami újat és izgalmasat. Lássuk be, kilométereket futni egy futópadon nem a legizgalmasabb dolog. Szórakoztató, eredeti és izgalmas mozgásformákat mutatunk Londonból!

Ride – 1Rebel UK
Biztosan te is kipróbáltad már a spinninget, de ebben a stúdióban egy egészen új, szórakoztató formáját ismerheted meg. Kevés fény, hangos zene, és máris úgy érezheted, hogy egy diszkóban vagy és nem egy edzőteremben. A legjobb az egészben, hogy még stílust is választhatsz: feliratkozhatsz az élő zenés órára, ahol szaxofon-muzsikára mozoghatsz, kipróbálhatod a #TFIF ütemét, ami felpörget a hétvégére vagy az Es Paradis órát, amely ibizai hangulatba hoz London közepén. Az energikus, 45 perces óra után szárnyalni fogsz.
http://www.1rebel.co.uk/

Voga
Mi történik, ha a jógát keresztezik a „vogueing”-gal? (Igen, Madonna ikonikus táncáról van szó.) Olyan órát ajánlunk, amely tagadhatatlanul szórakoztató és igen hatásos. Ez az igen trendi, új mozgásforma olyan intenzív, mint a hagyományos cardio edzés és legalább annyira megkívánja a koncentrációt, mint a jóga. Londonban több helyen is megtalálhatod.
http://vogalondon.co.uk/

Yogasphere a The Shardon
Ha a hagyományos jóga híve vagy, de azért keresel valami speciális és új dolgot, akkor a Yogasphere-t neked találták ki. Magasan képzett tanárok várnak a The Shardon minden szombat reggel, ahol erősítheted az izmaidat, emelheted a pulzusszámod és megtalálhatod a középpontodat. Közben páratlan kilátásod nyílik a városra.
http://www.yogasphere.eu/

Videoklip a Frame-nél
Szeretnél úgy táncolni, akár egy popsztár? A Frame igen cool, Shoreditch stúdiójában találod meg, amit keresel. Válaszd a Videoklip órát, ha szeretnél Michael Jackson vagy Beyoncé koreográfiájára táncolni (mozogni). Ne feledd, mindez csak móka, nem igényel speciális tánctudást.
http://www.moveyourframe.com/shoreditch/classes/dance/music-video-classics

Úti tipp: Ha szeretnél a saját edzéstervedhez visszatérni a lehető leghamarabb, amit véget ért az utazásod, foglalj helyet magadnak a luxus repülőtársaságnál, az Etihad Airways-nél. Így kipihenten érkezel majd haza!

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!

Ha szeretnéd leküzdeni a jet-lag-et, az Etihad Airways tanácsa szerint érdemes a kora esti órákban vagy reggel megérkeznünk valahova. Bővebb információért kattints: www.etihad.com

Szeretnéd lefoglalni a saját Jet Set repülési élménycsomagodat? Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, azaz mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!