6 bár Londonban csodás panorámával

2015. szeptember 10.
Mi az, amit a londoniak szeretnek? Beülni egy italra munka után. Vagy szombat este... Vagy vasárnapi brunch idején... Egy biztos: a legjobb, ha csodás kilátással isszuk meg a nekünk felszolgált italokat. Végtére is London egy gyönyörű város, és így még tovább csodálhatjuk látnivalóit.

A tetőtéri lounge-októl a vízparti pubokig – íme a legjobb helyek Londonban, ahol egy ital mellett a kilátást is élvezhetjük.

Madison Tapas & Cocktail Bar
Miután a délutáni bevásárlást megejtettük a One New Change-ben, lifttel juthatunk fel a Madison Tapas & Cocktail Bar-ba. A teraszról nemcsak a közvetlen közelben található Szent Pál-székesegyház tornyát csodálhatjuk meg, de a város látványa is lélegzetelállító: és persze a koktélok sem rosszak.
(http://www.onenewchange.com/shops/madison-restaurant)

Netil360
Kelet-London divatos környékén szintén találhatunk egy tagadhatatlanul szenzációs tetőtéri bárt (ahová lift visz). Ez a Netil360. Pihenhetünk a függőágyakban, élvezhetjük a napsütést, miközben elszürcsölünk egy üveg Proseccót a barátainkkal.
(http://netil360.com/rooftop-bar-east-london/)

Serpentine Bar & Kitchen
Tegyünk egy hosszú sétát a Hyde Parkban, és ha megszomjaztunk, ugorjunk be egy pohár roséra a Serpentine-be. Ragyogó a kilátás a tóra, és ha megéhezünk, fatüzelésű kemencében sült pizza csillapíthatja az éhségünket.
(http://www.benugo.com/restaurants/serpentine-bar-kitchen#_=_)

Sushi Samba
Üveglifttel észre sem vesszük, milyen gyorsan felérünk a Heron Tower 38. emeletére, ahol finom koktélok és csodás kilátás vár (például a Gherkin, azaz az uborka). A legjobb, ha vasárnap este térünk be, amikor élő zenei esteket szerveznek. Ha pedig szeretjük a változatosságot, a következő fordulóban megtaláljuk a Duck & Waffle-t, amely egy nonstop étterem egy emelettel feljebb.
(http://sushisamba.com/location/london)

The Narrow Boat
Egy békés hétvégén a legjobb, ha beülünk a The Narrow Bar-ba, amelyet London Islington kerültében találunk. A hajó teraszán üldögélve nézhetjük a Regent-csatornán sikló csónakokat, játszhatunk a helyi kutyusokkal és finom falatokat kóstolhatunk.
(http://thenarrowboatpub.com/)

Fernandez & Wells
Másféle izgalmakra vágyunk? A sikkes kávézóban mindenképpen rendeljünk egy pohár italt, ha már szereztünk egy asztalt a teraszon, hogy órákig bámuljuk a jövés-menést a Somerset House udvarán, a hol a londoni divatélet nagyjai is megfordulhatnak.
(http://www.somersethouse.org.uk/plan-your-visit/eating-and-drinking/fernandez-and-wells)

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!

Szeretnéd lefoglalni a saját Jet Set repülési élménycsomagodat? Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, azaz mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!