A legjobb vízparti éttermek New Yorkban

2015. szeptember 10.
Hatalmas nagyváros lévén hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy Manhattan tulajdonképpen egy sziget. A környező vízi utak miatt a városban számos vízparti éttermet találni. Ettől még nem mindegyik helyen érdemes megállnunk.Íme három bámulatos vízparti étterem, amelyek a finom ételek mellett hangulatos kilátással is rendelkeznek.

Grand Banks
Nincs is jobb annál, mint amikor egy étterem a vízparton helyezkedik el? Dehogynem! Amikor valójában a vízben van. Hogy élvezhessük a kifogástalan kilátást és az elegáns osztriga bár konyháját, először fel kell másznunk a történelmi jelentőségű, Sherman Zwicker fedélzetére, amely a Hudson folyón (Tribeca’s Pier 25) ring. Népszerű találkahely egész nyáron, és ha elég korán érkezünk, még a naplementét is megcsodálhatjuk.
http://www.grandbanks.org/home

Beaubourg
Tribeca déli részére nyújt csodálatos kilátást a vadonatúj, előkelő étterem, amely a Hudson folyóra nyíló panorámával és ízletes francia konyhával csábít. Miközben a Sancerre vidékről származó bort kortyolgatunk, élvezzük a nyers ételeket felsorakoztató bárt, kóstoljuk meg ínycsiklandó húsos tálukat is. De akár beülhetünk ide vasárnap egy különleges brunch-ra is. Végül is ez itt New York…
http://www.ledistrict.com/beaubourg.cfm

The River Cafe
Ne feledkezzünk meg róla, hogy néhány étterem, ráadásul a legjobbak közül, a folyó másik oldalán található. A River Café a Brooklyn-híd alatt található a maga romantikus atmoszférájával és kiváló fogásaival. Manhattan meseszép fényeinek látványa varázslatos hangulatba hoz, a hely modern amerikai konyhája – a Wagyu steak tartártól az amerikai vörös sügéren át a grillezett polipig – sem fog csalódást okozni.
http://therivercafe.com/

Ha szeretnéd megnyerni a Michael Kors Jet Set élménycsomagot az Etihad Airways jóvoltából, kattints IDE!

Szeretnéd lefoglalni a saját Jet Set repülési élménycsomagodat? Látogass el a részt vevő Michael Kors üzletekbe, és gyűjts össze egy 200 font, azaz mintegy 86 ezer forint értékű vouchert, amely beváltható bármely Etihad Airways járat Business Class osztályára. Kattints IDE további információért!