Hogyan pakolj, ha a négy divatfővárosba utazol?

2015. szeptember 10.
Egy hónap alatt négy különböző országba utazni, kimerítő. Mindegy, hogy mi a program. Ha viszont a divatfővárosokba utazol, hogy részese légy a négy hétig tartó divatéletnek, bemutatók sorának, mindenre fel kell készülnöd. Van néhány praktikus tanácsunk, ami megkönnyíti a csomagolást.

Szerencsére a Michael Kors Jet Set 6 kollekciója segít eloszlatni a kételyeket. A gondosan kiválasztott hat cipő megállja a helyét egy New York-i bulin, de egy mozgalmas milánói reggelen is.

Hogyan csomagoljunk egy hónapra, és hogyan lesz a bőröndünk mindenre kész? Eláruljuk!

A tökéletes csomagolás
Ahhoz, hogy felkészüljünk egy hosszú utazásra, először is válasszunk egy stílusos bőröndöt, ami elég erős ahhoz, hogy bírja a távolságokat. Ezzel a klasszikus, a narancssárga színtől mégis trendi bőrönddel nem nyúlhatunk mellé. Tegyünk bele egy Smythson noteszt, hogy pontosan meg tudjuk tervezni a programjainkat, a legszükségesebb szépségtermékeinket, vigyük magunkkal a Michael Kors óránkat is, hogy sose késsünk el a fontos eseményekről. És persze ne felejtsük el strapabíró Michael Kors bakancsunkat se, ideális, ha gyalog kell épp sietnünk valahová.

Repüléshez alapvető
Egyik lábad a Heathrow-n, a másik a JFK repülőtéren? Egy kígyóbőr Michael Kors slip-onnal a lábadon biztonságban leszel, párosítsd egy szürke kasmír pulóverrel, ami melegen tart a repülőgépen is. Ne felejtsd el a kézitáskádba betenni az alvómaszkod, a Clarins Beauty Flash balzsamot, hogy a bőröd a repülőgépen is kellően hidratált legyen és természetesen egy fülhallgatót, hogy a szomszéd se tudjon bosszantani.

New York nappal
Az Aesop korianderes tusfürdője segít, hogy reggel erőre kapj, és elindulj a Lincoln Centerhez ebédelni. Egy vintage Levi’s farmer tökéletes választás egy pár, klasszikus, fekete Michael Kkors magas sarkúval párosítva. Ne felejtsd el lefotózni az iPhone-oddal a divatbemutatón a kedvenc szettjeidet.

New York éjjel
Hív az éjszaka, szükséged lesz egy tökéletes outfitre, ha valakivel Midtownba mennél vacsorázni vagy táncolni a Meatpacking kerületbe. Egy szofisztikált kék ruha tökéletes választás a nap utolsó show-jára. Húzz hozzá arany Michael Kors szandált és kapd a hónod alá a hozzávaló clutchot.

London
Egy khaki viharkabát tökéletes választás, hogy megküzdj London kiszámíthatatlan időjárásával. Válassz hozzá egy színes designer selyemkendőt, amit akár a fejedre is köthetsz, ha eleredne az eső. A lábadra húzz klasszikus Michael Kors magassarkút és ne hagyd otthon az Aspinal jegyzettömbödet se: hogy mindent fel tudj jegyezni a legújabb trendekről.

Milánó
Ha egy pár hegyes orrú, Michael Kors csizmában jelensz meg, lépést tarthatsz a milánói divat elittel – egy hordozható töltő pedig mindig készenlétben tartja a mobilod. Az olasz stílusnak megfelelően válassz hozzá bőr miniszoknyát és Michael Kors aviátor napszemüveget.

Párizs
A negyedik úti célodon a kényelem kulcsfontosságú lesz. Egy farmernadrág térdig érő Michael Kors csizmával és sárga selyemsállal tökéletes párosítás: ez a szín még a fáradtságodon is úrrá lehet.

Végre otthon
Újra otthon! Rúgd le magadról a Michael Kors slip-on-t, tegyél fel egy arcpakolást, kucorodj be egy kasmír takaró alá és igyál egy finom teát. Azért azt ne felejtsd el, még rengeteg képet kell átválogatnod, amit a divathetek alatt készítettél.