Nőies erő és egyéniség a H&M új, őszi-téli kollekciójában

2016. március 04.
Emma Roberts, Ciara és Kate Mara is ott voltak a vendégek között a H&M Studio AW16 bemutatón, a történelmi múltra visszatekintő párizsi Bourse de Commerce boltívei alatt, ahol az ihletet az erős nők és az egyéniségek szépsége adta.

A kifutón olyan modellek jelentek meg, mint Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park és Hari Nef, akik öltözékükkel fejezték ki a női egyéniséget és a női karakter sokszínűségét. A modellek egy külön erre a célra létrehozott kifutón sétáltak végig, amely egy befagyott tó tisztaságát és varázsát adta vissza, tükrözve a természet kollekcióra tett hatását.

A középpontban a határozott szabásvonalakat a svéd hagyományokkal és kézművességgel vegyítő kollekció állt. Újra előtérbe kerültek a váll és a derék által definiált nőies sziluettek, amelyeket gaucho-kalapok és cowboy-csizmák tettek még drámaibbá.

„Ez a kollekció a nők erejéről és szépségéről szól, valamint arról, hogy hogyan fejezzük ki stílusunkkal ezt az erőt. Imádom a határozott szabásvonalak a svéd hagyomány és folklór elemeivel való szembeállítását” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.

A bemutató zenéjének a „Mystery Lake”-nek a producere az Air zenésze, Nicolas Godin volt, a hangulatot pedig egy élő kórus emelte. A Paris Fashion Week során tartott bemutatón 600 nemzetközi szerkesztő és vendég vett részt, a közönség pedig világszerte a studio.hm.com oldalon követhette az eseményeket.

A H&M Studio a H&M kulcsfontosságú szezonális kollekciója, saját, külön tervezői csapatával. Ez a limitált kollekció 200 üzletben és online lesz kapható szeptember 8-tól.

A galériáért kattints a képre!

Nézd meg a bemutatóról készült videót: