Sportmelltartót népszerűsít a világbajnok kajakkozónő

2016. szeptember 05.
A Triumph büszkén mutatja be a Triaction sportmelltartó kollekciójának legújabb képviselőjét, a többszörös olimpiai és világbajnok kajakozónőt, Kovács Katalint, aki személyes tapasztalattal rendelkezik arról, milyen fontos az Igazi megtalálása sportoláshoz is.

Miért fontos a sportmelltartó?

Sportolás közben mellünk fokozott igénybevételnek van kitéve. A női mellben nincsenek izmok – az izmok a mellkason vannak ugyanis – ezért amikor intenzíven mozgunk, a mellben levő zsír- és kötőszövetek megnyúlhatnak, elveszíthetik rugalmasságukat. Ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legjobban fixáljuk melleinket edzés közben, és mindezt persze kényelmes módon, a lehető legnagyobb mozgásszabadságot biztosítva.

A hétköznapi vagy alkalmi csipkés, körmerevítős, push-up-os vagy más dekoltált fazonok nem alkalmasak erre – speciális sportmelltartókra van szükség, melyből ideális kínálatot nyújt a Triumph „triaction” kollekciójával.

Tart és véd

Akár versenysportolók vagyunk, és naponta edzünk, akár csak szabadidőnkben mozgunk néha a triaction sportmelltartók speciális szabásukkal, kidolgozásukkal a legjobb tartást adják. A melltartók kosárrésze alatt széles, rugalmas, biztonságot adó szalagok találhatók, a vállpántok pedig szélesek és masszívak.

Biztonságos textíliák

Nem utolsósorban fontos az is, – hogy mivel fokozottan izzadunk sportolás közben, ne oldódjon ki semmilyen káros anyag a textíliából, mely felszívódhat a bőrünkbe. A Triumph triaction sportmelltartói szigorúan ellenőrzött, laborban bevizsgált, abszolút káros anyagoktól mentes, klinikailag tesztelt, bőrbarát anyagokból készülnek, így ez biztos, hogy nem fordulhat elő.

A nőies sportmelltartók a 3D Powertech anyagnak köszönhetően tökéletesen illeszkednek bármely testalkathoz vagy mérethez. A Dynamic LITE® kényelmes viseletet, száraz érzetet és erős tartást biztosít sportolás közben, így a nők felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak érezhetik magukat aktív testmozgás közben is. A Triumph gondoskodik róla, hogy bármely mellmérettel vagy testalkattal rendelkező hölgy megtalálja az Igazit – a tökéletes sportmelltartót akármilyen sporttevékenységhez. A Triaction Dynamic LITE® 2016 ősz/tél kollekció sportmelltartói már elérhetők az üzletekben.

Íme: