A kedvenc babaszoba cuccaink

2016. szeptember 01.
Szeretitek az olyan babaszoba kiegészítőket, amiket akár még magatoknak is el tudnátok képzelni? A PandArte blogger most bemutatja nektek legújabb kedvenceit.

Izgalmas feladat előtt állok, igazából most lesz lehetőségem Árminnak berendeznem egy saját gyerekszobát. Már vadul bújom a legújabb trendeket, színeket, formákat és a praktikus ötleteket! A nagy keresgélés közben nem tudtam elmenni a Mamas & Papas legújabb babaszoba kollekciója mellett, ami elbűvölő és nagyon kis designos is egyben!

A HOME babaszoba kollekció minden egyes darabja imádnivaló! A minimál, skandináv stílusával abszolút követi a legújabb enteriőr trendeket, mind szín-, mind formavilágában. Egyes darabjait úgy találták ki, hogy könnyen beilleszkedjen minden gyermek szobájába. Pasztell színvilágának és játékos kiegészítőinek köszönhetően a kislányos és kisfiús szobákat is könnyen egyedivé varázsolhatjuk vele.

Nekem azért is tetszik nagyon, mert kisbabáknak és nagyobb gyerekeknek is nagyon jól be lehet rendezni vele a szobáját, nézzétek csak!

Kedvenceim a figurás párnák és a pihe-puha takarók. Tényleg elég akár csak egy-egy kis darabot választani a kollekcióból, amivel feldobhatjuk a már meglévő szobát! Szerintem ennek nem csak a gyerek, de mi anyukák is nagyon örülünk.

A galériáért kattins a képre!

Egyébként ez az eddigi legtöbb terméket felvonultató babaszoba kollekció, így igazi élmény berendezni a csöppségek birodalmát!

ITT találjátok a teljes kínálatot, érdemes végigböngészni.