A Minimall csapata közös karácsonyra hív

2016. november 28.
Decemberben újra összejönnek a Minimallisták, és már a karácsonyra készülnek - hazai márkák gyerekeknek szóló kínálatában válogathatunk.

„Szerencsére egyre több szülő részesíti előnyben a hazai készítők termékeit, ha gyerekruha, cipő, kozmetikum, szobadekoráció, vagy éppen játék vásárlásról van szó. A Minimall tagjainak nagy része kisgyermekes édesanya, így pontosan tudjuk, mire van szüksége egy családnak. Leginkább a termékek minőségére, az anyagok összetételére fektetünk nagy hangsúlyt, szem előtt tartva az egyediséget és stílusosságot. Egész évben gyermekeknek tervezünk, készítünk és próbálunk örömet szerezni. Ezért jött az ötlet, hogy a következő Pop Up Event eseményünket az év legszebb ünnepének, a karácsonynak szenteljük” – mesélik a szervezők.

A két napos Minimall Winter Wonder rendezvényre kisgyermekes családokat várnak. Mézeskalács illata és a gyerekek nevetése lengi majd be ezen a hétvégén a Studio Z-t. Forró csokit szürcsölhetünk, egészséges sütiket kóstolhatunk, fotózkodhatunk, a tervezők karácsonyi kollekciójából első kézből vásárolhatunk.

Szombaton Dézsy Szabó Gábor az Operettszínház színésze mesedélutánt tart, ráadásul a Minimall Mikulása is megérkezik az ajándékcsomagokkal. Vasárnap Borarti Alkotóműhelye is csatlakozik, hogy együtt készítsünk egy Minimall karácsonyi emléket. Aki pedig teheti, hozzon magával egy megunt játékot és a Minimall Manói átadják majd a Dél-Alföldi Korábban Érkeztem Alapítvány részére, ezzel segítve azokat a családokat, ahová koraszülött kisbaba érkezett.

Milyen márkákkal találkozhatunk?

Baby On!- Babyzoo- Balilla- KriskoDesign- Les Fleurs Budapest- Me&My Mummy- Minimocca- Minipilli- Zaries

Időpont: 2016. december 3-4.

Helyszín: Studio Z – 1095, Budapest, Soroksári út 48., Malomudvar 14-es épület 2. emelet

Bővebb infó ITT!