2018. március 12. | marieclaire.hu

Megkóstoljuk Tajvan minden ízét

Kárai Dávid, az ízHUSZÁR online gasztromagazin alapító-szerzője mesél tajvani (gasztro)kalandjairól a Marie Claire áprilisi számában. Végigjárta a fővárost, Taipeit, rendelt egyedül étteremben, kínai étlapról, elcsodálkozott a német sörsátron és élvezte a pörgő éjszakai piacot.

Mesél a vékony lányról, aki annyit eszik, hogy azt el sem lehet hinni, a huszonkét fogásos taipei vacsorákról, szürreális és kihagyhatatlan helyekről, eseményekről, ételekről.

A grillezett rákról és az illatos rizspalacsintáról ugyan csak olvashatunk a cikkben, de annak semmi akadálya, hogy a csirkepopcornt vagy a tajvani marhahúslevest otthon is elkészítsük, a recepteket ugyanis közöljük a lap oldalain.

Szólj hozzá te is!

Még több Utazás

Déli harangszó és hajnali müezzin Jaffában jaffa

Déli harangszó és hajnali müezzin Jaffában

Három hely, amit ne hagyj ki ha Odemirában jársz nyaralás

Három hely, amit ne hagyj ki ha Odemirában jársz

Hátizsákkal Dél-Amerikában: nehéz kezdet, majd könnyes búcsú Buenos Airestől argentína

Hátizsákkal Dél-Amerikában: nehéz kezdet, majd könnyes búcsú Buenos Airestől