Undorító! Nem hisszük el, miket hagytak idén az emberek a hotelszobákban!

2024. szeptember 24.
Egy új globális felmérés feltárja azokat a legfurcsább dolgokat, amelyeket a vendégek a hotelszobáikban felejtettek, és ezek közül néhánytól le fog esni az állad!
Ezeket a tárgyakat hagytak idén az emberek a hotelszobákban
  • Mi a közös egy gyíkban, egy autógumiban és egy Hermès Birkin táskában?
  • Úgy tűnik, ezek mind olyan tárgyak, amiket a szálloda vendégei a kijelentkezés után a szobájukban hagytak.
  • Egy felmérés fényt derített arra, hogy miket hagytak idén a vendégek maguk után a hotelszobáikban!

A Hotels.com éves Hotel Room Innsights Report feltárja a hotelszobákban hagyott leggyakoribb és legfurcsább tárgyakat. A foglalási platform adatszakértői felmérést végeztek több mint 400 partnerszállodában köztük Brazíliában, Kanadában, Dániában, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Japánban, Koreában, Mexikóban, Norvégiában, Svédországban, Svájcban, Törökországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

 „Legyünk őszinték: lenyűgöző, amit a vendégek maguk után hagynak” – mondta Melanie Fish, a Hotels.com globális PR vezetője a HuffPostnak. „Az egyik legmeglepőbb felfedezés a hátrahagyott tárgyak sokfélesége volt, kezdve a mindennapi használati tárgyaktól, mint például a töltők és a ruházat, egészen a szokatlanabb tárgyakig, mint például a hangszerek és az esküvői ruhák is. Egy másik meglepő dolog az érzelmi érték volt, amelyet ezeknek a dolgoknak tulajdonítottak, mert volt, aki magával vitte a szeretett gyíkját, de ott is hagyta, ami sokkoló.”

Meglepő, milyen tárgyakat felejtettek a vendégek a hotelszobáikban

Meglepő, milyen tárgyakat felejtettek a vendégek a hotelszobáikban

A fent említett gyík, autógumi és a Birkin táska mellett a vendégek által hátrahagyott 10 legszokatlanabb tárgyak listáján szerepel egy fog, egy Rolex óra, építőcsövek és egy halom készpénz. A jelentés említést tesz egy szerencsétlenül járt rizsfőzőről, egy turmixgépről, két teljes lábra készült gipszről és egy 6 millió dolláros óráról is.

Ami a 10 leggyakrabban elfelejtett holmit illeti, van néhány nagyon klasszikus tárgy, mint például a töltők, a power bankok, az adapterek, a sminkek, a piperecikkek és a piszkos ruhák.

A szállodák emlékeztető szolgáltatásokat, ellenőrző listákat és még személyes csomagolási szolgáltatásokat is bevezettek annak érdekében, hogy a vendégek ne felejtsék a hotelben a holmijaikat.

Forrás: Huffpost, Fotók: Getty Images