Az olasz tengerparton ölelgette barátnőjét a Bridgerton sztárja

2024. július 31.
Luke Newtont, a Bridgerton sztárját egy szerelmes olasz nyaraláson kapták lencsevégre új barátnőjével együtt. A páros állítólag április óta van együtt.
Bridgerton Luke Newton barátnő

Luke Newton nyakig belevetette magát a dolce vitába. Nemrég ugyanis megjelent egy fotósorozat a Bridgerton legutóbbi évadának főszereplőjéről, amint barátnőjével együtt élvezik a nyarat Olaszországban.

A Colin Bridgertont alakító színészt először április környékén hozták hírbe az görög táncosnővel és Insta-modellel, Antonia Roumeliotival. A páros kézenfogva távozott a Bridgerton londoni premierjéről, de hivatalosan egyikőjük sem ismerte el, hogy együtt lennének. 

A legutóbbi tengerparti fotók alapján ugyanakkor továbbra is tart a szerelem a fiatalok között. A Bridgerton sztárja és barátnője a napfényes Sorrento tengerpartján pihentek. Később a vízben gabalyodtak egymásba, ahol Luke Newton az ölében tartotta a barátnőjét, aki eközben gyengéden megpuszilta a férfi arcát. ITT tudod megnézni a fotót!

Luke Newton, a Bridgerton sztárja Olaszországban pihent barátnőjével

Luke Newton, a Bridgerton sztárja Olaszországban pihent barátnőjével

Tavasszal adott interjújában így nyilatkozott a Bridgerton sztárja arról, hogy milyen számára az ideális első randi:

„Bármilyen, csak legyen intim, csak tudjatok egymással kapcsolódni és megismerni egymást. De szerintem a megfelelő emberrel bármilyen randi jó lehet. Tényleg, akár egy kávé, egy séta, egy vacsora. Ha a neked való emberrel vagy, akivel tudsz kapcsolódni, teljesen mindegy a program, jó lesz a dolog” – mondta Luke Newton.

„Szerintem olyan ember Az Igazi, aki mellett 100%-ban önmagad tudsz lenni. Akivel a fura önmagadat is meg mered mutatni zárt ajtók mögött, miközben mondjuk alsógatyában táncolsz a konyhában. Ha úgy érzed, ezt képes vagy megtenni a másik előtt, akkor lehet, hogy megtaláltad a lelki társadat” – zárta le elmélkedését Colin Bridgerton megtestesítője.

A rajongók közül egyébként rengetegen kiakadtak a férfi kapcsolatának hírén. Sokan ugyanis abban reménykedtek, hogy a valóságban is egy párt fog alkotni Colin Bridgerton megtestesítője, és a sorozatbeli szerelmét, Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan. De a jelek szerint nem jöttek be a számításaik.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images