Férfiasabb állvonal tűvel? A Bridgerton sztárja bevállalta

2024. június 18.
Férfiasabb állvonal hialuronsavval az új őrület Hollywoodban – kinél jobban, kinél kevésbé észrevehető a filleres esztétikai beavatkozás. Legutóbb a Bridgerton sztárja, a Colin Brigertont játszó Luke Newton esetében vették észre a látványos masculinizációt, azaz a férfias karakter hangsúlyozásának és az arcfeltöltés jeleit a szakértő, figyelő szemek…
ferfiasabb-allvonal

A férfias, karakteres vonások, így az erősebb állív hangsúlyozása az egyik legfelkapottabb tűs arcesztétikai beavatkozás napjainkban a férfiak körében. A hialuronsavas arcfeltöltés itt nem feltétlenül az idő múlásának jeleit kezeli az arcon, hanem sokszor inkább az arcvonal kontúrjának javítása, vagyis a „masculinizáció” a fő cél. A kontúrozott, férfias állvonal ugyanis nemcsak a filmvásznon mutat jól, a valóságban is egyre több férfi vágyik rá.

Nagy előnye, hogy minimálisan invazív, ráadásul a kezelés kifejezetten gyors és nem jár hosszú gyógyulási idővel. Néhány szúrás és az eredmény azonnal látható: férfiasabb, határozottabb állcsúcs és állvonal.

Férfiasabb állvonal pár szúrásra

A beavatkozás népszerűségét erősíti a közösségi média hatása is, hiszen egyre több előtte-utána futót láthatunk, amelyek kifejezetten meggyőzőek, de van, hogy egy-egy híresség friss fotóin mutatkozik egy közelmúltbeli állfeltöltés eredménye.

Így van ez a Bridgerton sztárja, a sorozatban Colin Brigertont játszó Luke Newton esetében is, aki bár maga nem ismerte el, vagy beszélt a minimálisan invazív beavatkozásról, de a róla készült felvételek önmagukért beszélnek – legalábbis egyes szakértők szerint. Egy londoni esztétikai orvos, Dr Jonny Betteridge például egy, az Instagram-profilján megosztott videójában mesélt arról, hogy a színészről készült legutóbbi felvételek alapján valóban úgy tűnik, sokat változott az Luke arca, férfiasabb állvonal jellemzi a legutóbbi évadban.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dr Jonny Betteridge (@drjb.aesthetics)

Míg a kezdetekkor az arcformája ovális volt, aluldefiniált alsó arckörnyékkel, addigra napjainkra kifejezetten karakteres, erős az állvonala. Elmondta, hogy egy jelentősebb fogyás esetében is dominánsabbak lehetnek a csontok, kontúrok, de a színész esetében szemmel láthatóan szögletesebb lett az áll formája, férfiasabb állvonallal.

ferfiasabb-allvonal

2021-ben, kevésbé férfias állívvel

A korábban kissé kerek, jobb oldalon alulfejlett álllcsúcsa ma már sokkal hegyesebb formájú, összességében jelentősen férfiasabb hatást nyújtva. Dr Jonny Betteridge, aki bevallása szerint nagyon meglepődne, ha a színész megváltozott vonásai mögötted nem állna valamilyen töltőanyagos kezelés, egy saját páciense előtte-utána fotóit megosztotta. További jó példaként arra, hogy milyen varázsereje is lehet – az önbizalomra nézve is – egy hasonló masculinizációs beavatkozásnak.

@deep_aesthetics1

If you a male and want to look stronger, fresher and more masculie, then this will interest you. Akash felt he looked tired due to his dark eyes. We decided on the full masculinisation package where we focused on defining the jawline to that perfect 90 degrees 📐angle, square chin, projected cheeks, straighter, slimmer nosetip & fresh bright eyes #foryoupage #fypシ #plasticsurgery #malefiller #malemodel #beauty #fillers #indianmodel #viral #trending #explore #cosmeticprocedure #lips #masculine

♬ My Heart Will Go On (Titanic) – Maliheh Saeedi & Faraz Taali

Fotó: Getty Images