5 alkalom, mikor a Bridgerton sztárja, Luke Newton mindenkit lenyűgözött a megjelenésével

2024. június 18.
Luke Newton pont olyan fess és jól öltözött a valóságban, akárcsak a Bridgertonban! Megmutatjuk azt az 5 alkalmat, amikor sikeresen levette a lábukról a rajongókat az elegáns, férfias stílusával.
5 alkalom, mikor a Bridgerton sztárja, Luke Newton mindenkit lenyűgözött a megjelenésével
  • Luke Newton játssza Colin Bridgertont A Bridgerton családban.
  • A 3. évadban már főszereplőként tért vissza és hátrahagyva kisfiús megjelenését, igazi férfivá érett.
  • Összegyűjtöttük azt az 5 alkalmat, amikor mindenkit sikerült lenyűgöznie a klasszikus, férfias stílusával.

Luke Newton a klasszikus férfi elegancia híve, így előszeretettel visel hosszú blézereket és trench kabátokat. Általában az egyszerűség, letisztultság jellemző a megjelenésére, de azért nem egyszer bizonyította már, hogy tud merész lenni, ami jól is áll neki! A testhezálló stílus helyett a túlméretezett ruhadarabokat preferálja, illetve néhány alkalomtól eltekintve az élénk színek helyett a fekete, szürke színeket részesíti előnyben.

@marieclairehun

Luke Newton pont olyan fess és jól öltözött a valóságban, akárcsak a Bridgertonban! Mutatjuk kedvec szettjeinket😍 Olvass bővebben a színészről a marieclaire.hu-n!✨ #lukenewton #bridgerton #divat #fashion

♬ original sound – bryson

Íme 5 olyan alkalom, amikor a Bridgerton sztárja, Luke Newton egyszerre mutatkozott szexinek, de mégis stílusosnak a vörös szőnyegen:

1. Luke Newton szürke öltönyben

Fantasztikusan nézett ki Luke Newton ebben a Givenchy szénszürke öltönyben egy londoni divat- és filmpartin a Bridgerton 3. évadának megjelenése előtt. Egyszerű, mégis feltűnő jelenség ebben a szettben. Időtlen választás, ami egyszerre sugároz kifinomultságot és magabiztosságot.

Luke Newton szürke Givenchy öltönyben

Luke Newton szürke Givenchy öltönyben

2. Luke Newton virágos öltönyben

Ez a ruhadarab akár a sorozatban is megállná a helyét, hiszen tökéletesen visszaadja a Bridgerton atmoszféráját, ám ez nem a véletlen műve! A hihetetlenül figyelemfelkeltő, cianotípiával készült öltöny tervezője, Ifeanyi Okwuadi egyike volt annak a három feltörekvő tehetségnek, akit felkértek a sorozat jelmezeinek megtervezésére.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Luke Newton (@lukenewtonuk) által megosztott bejegyzés

3. Luke Newton fekete-vörös tweed kabátban

A szokásos visszafogott palettától eltérve Luke Newton időnként nagyon merésznek mutatkozik. A Bridgerton 3. évadának premierjén egy Versace összeállításra esett a választása, és egy élénkvörös-fekete tweedkabátban jelent meg, amihez fekete nadrágot párosított.

Luke Newton Versace kabátban

Luke Newton Versace kabátban

4. Luke Newton szürke farmerben

Luke Newton talpig farmerben is egyszerre elegáns és férfias. A Bridgerton sztárja a Diesel 2024-es tavaszi/nyári kollekciójából választotta ki ezt a magas derekú farmernadrágot és kabátot, és ezekhez a darabokhoz egy színvilágban tökéletesen passzoló pólót választott.

Luke Newton farmer szerelésben

Luke Newton farmerszerelésben

5. Luke Newton flitteres ingben

Luke Newton nagyon ízlésesen képes feldobni még a legegyszerűbb öltözéket is. Ebbe a monokróm Ami Paris összeállításba – ami egy laza kabátból és magas derekú nadrágból áll – belecsempészett egy flitteres zöld inget a törtfehér felső fölé, ami az egész megjelenését feldobta. Ugyanakkor a fekete cipő volt az, ami teljessé tette a megjelenését.

Luke Newton zöld flitteres ingben

Luke Newton zöld flitteres ingben

Forrás: L’Officiel, Fotók: Getty Images