Palvin Barbit nem érdeklik a pletykák, kiáll a férje mellett

2024. július 31.
Palvin Barbi elengedte a férje kapcsán felmerülő megcsalási pletykákat, megingathatatlan a hite Dylanben.
Palvin Barbi megcsalás 2

Palvin Barbi 100%-ban megbízik a férjében. Legalábbis erre enged következtetni a modell egyik legfrissebb fotója. 

A képen Palin Barbi egy forró csókot ad férjének. A fotó Dylan Sprouse legújabb, The Duel (a szó jelentése magyarul párbaj) című filmjének premierjén készült.

„Ma van a nagy nap! A The Duel végre megjelent a mozikban. Nagyon büszke vagyok Dylanre és az egész stábra! Rengeteg szeretettel készítették ezt a filmet és ez meg is látszik rajta. Ha jó humorérzéked van és szereted a filmeket, irány a mozi!” – írta posztja mellé Palvin Barbi.

Először tavasszal kaptak szárnyra a pletykák, hogy gond lehet Barbi és Dylan házasságában. Többen is azt állították, hogy a fiatal férj egy influenszer lányt fűzögetett egy cannes-i bulin, ahol Palvin Barbi nem volt ott. Bár bizonyítani senki sem tudta a dolgot, de a keringő hírek makacsul tartották magukat és most nyár közepére ismét felerősödtek. Ezenfelül többen is rámutattak arra tényre, hogy a férfi előző kapcsolata azért ért véget, mert félrelépett egy másik nővel. 

Palvin Barbi és Dylan kapcsolatára nem hatottak a megcsalási pletykák

Palvin Barbi és Dylan kapcsolatára nem hatottak a megcsalási pletykák

Sem Palvin Barbi, sem Dylan részéről nem érkezett hivatalos reakció ezekre a felvetésekre. Egészen eddig. Többek szerint ugyanis Barbi posztja egy elég egyértelmű kiállás a férje mellett, akit továbbra is teljes mellszélességgel támogat. Ezek után talán lenyugodnak majd a kedélyek, és minden visszaáll a normális kerékvágásba a pár életében is.

Forrás: Instagram      Fotó: Getty Images