Palvin Barbi szexi vadmacskaként pózolt Roberto Cavalli kapszulakollekciójához

2024. július 02.
Palvin Barbi ismét lenyűgözte a rajongóit az Instagram-oldalára feltöltött fotóval, amiken szexi vadmacskaként pózol a leopárd-és tigrismintás ruhákban.
Palvin Barbi szexi vadmacskaként pózolt Roberto Cavalli kapszulakollekciójához

Palvin Barbara ismét bebizonyította stílusikon státuszát azzal, hogy magára öltötte Roberto Cavalli kapszulakollekciójának darabjait. A ruhák nagyon merészek, a ragyogó arany színek, a leopárd- és tigrisminták a luxus érzetét keltik. Ráadásul ezek a minták és ruhadarabok a kifinomult elegancia és az időtlenség megtestesítői, hiszen sosem mennek ki a divatból.

@marieclairehun

Palvin Barbi szombaton érkezett meg Cannes-ba az idei filmfesztiválra. A magyar modell szebbnél szebb ruhákban mutatja meg csodálatos alakját. 🤩 #palvinbarbara #barbarapalvin #cannes #cannesfilmfestival #cannes2024 #fashion #fashiontiktok #redcarpet #divat

♬ suara asli – Danzzz!! – Danzzz!!

Nemcsak alkalmakkor, hanem a mindennapokban is lehet viselni egy olyan káprázatos leopárdmintás blúzt egy fekete miniszoknyával, amiben Palvin Barbi is pózol. Ugyanilyen időtálló viselet a fekete blézere vagy éppen a fekete-fehér bikinije.

A fotók mesés környezetben készültek, érdemes megnézned Palvin Barbi többi dzsungelhatású képeit és azokat, amik az óceánnál készültek. Lapozd végig az Insta-képeit!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

Nem ez az első alkalom, hogy Palvin Barbi Roberto Cavalli ruhában mutatta meg tökéletes testét. A Ray of Gold kapszulakollekciót Fausto Puglisi szicíliai dizájner tervezte, és ebből a kollekcióból választotta Barbi azt a ruhát, amit az idei cannes-i filmfesztiválon viselt a Cavalli-ház vacsoráján. Az eseményen az idén áprilisban elhunyt, 83 éves Roberto Cavalli előtt tisztelegtek a vendégek. Nem lenne meglepő, ha a modell lett volna az est sztárja a testhezálló, csíkos ruhájában, amit a hasánál egy szexi kivágás, valamint egy impozáns kék köves díszítés koronázott meg.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés

ForrásInstagramFotó: Getty Images