Brad Pitt tehetetlennek érzi magát, amiért fia még a motorbalesete ellenére sem áll szóba vele

2024. augusztus 07.
Angelina Jolie és Brad Pitt fia a múlt héten kórházba került, és habár már kiengedték, Pax továbbra sem hajlandó szóba állni az édesapjával. A színész tehetetlennek érzi magát.
Brad Pitt tehetetlennek érzi magát amiért fia még a motorbalesete ellenére sem áll szóba vele

A múlt hétvégén Brad Pitt és volt felesége, Angelina Jolie fia, Pax elektromos biciklivel közlekedett Los Angelesben, amikor nekiütközött egy autó hátsó részének. A kiérkező rendőrök és a mentősök úgy döntöttek, hogy kórházba szállítják Pax Jolie-Pittet, miután az esés után fejfájásra panaszkodott. A jelentés szerint az ütközés idején nem viselt sisakot, márpedig Kalifornia állam törvényei előírják, hogy minden 18 éven aluli kerékpárosnak és motorosnak kötelező a sisak viselése. A szemtanúk szerint a férfi eszméletlenül feküdt a földön az ütközés után.

Angelina Jolie azonnal a kórházba rohant, hogy fia mellett lehessen, ezzel szemben a fiaitól elhidegülő Brad Pitt nem reagált arra a kérdésre, hogy ő is meglátogatja-e sérült fiát. Angelina Jolie és Brad Pitt fiát már kiengedték az intenzív osztályról, azonban a hírek alapján Brad Pitt tehetetlennek érzi magát, mivel Pax még mindig nem hajlandó kapcsolatba lépni vele. Egy forrás szerint még csak ezután veszi kezdetét a hosszú felépülés és a fizioterápia. 

A bennfentesek szerint Pax nem kíváncsi Pitt jókívánságaira, még annak ellenére sem, hogy a hollywoodi színész eltökélt szándéka, hogy bármilyen módon segítsen fia felépülésében. 

„Ne várjátok, hogy Pax balesete bármilyen módon visszahozza a családi dinamikát, mivel Pax 100%-ban Angie oldalán áll, éppen ezért semmilyen jókívánságról és bűntudatról nem szeretne hallani” – mondja a forrás, majd azt is hozzátette, miszerint Brad Pitt számára szívbe markoló, hogy idáig fajult a dolog, mivel csak fia egészségéről szeretne tudni.

Brad nem tudja, hogy mit tegyen, mert semmit sem tehet, ez szívszaggató.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images