Brad Pitt büszkén vonult be fiatal barátnőjével a F1-es Brit Nagydíjra

2024. július 08.
Brad Pittet és barátnőjét, Ines de Ramont kézen fogva látták vasárnap a 2024-es Brit Nagydíjon.
Brad Pitt és barátnője

A hétvégén rendezték meg a F1-es Brit Nagydíjat, ahol a 60 éves Brad Pitt is feltűnt – nem is akárkivel. Az Oscar-díjas színész a 34 éves barátnőjével, Ines de Ramonnal sétált végig az angliai Northamptonshire-ben található Silverstone Circuit versenypályán. Ahogy vonultak a tömegben, Brad Pitt még hátra is nyúlt, és megfogta barátnője kezét, hogy segítse őt irányban tartani. 

Brad Pitt erre az alkalomra egy világossárga cipzáras kabátot és hozzá illő nadrágot választott fehér pólóval, és a megjelenését egy halászsapkával, illetve egy pilóta napszemüveggel egészítette ki. Eközben a Ines de Ramon egy rövid babakék ruhát viselt, arany nyaklánccal és fekete napszemüveggel.

A pár továbbra is ritkán jelenik meg együtt nyilvánosan, ám most kivételt tettek. A hétvégi versenyre egyébként két nappal azután került sor, hogy bejelentették Brad Pitt hamarosan megjelenő autóversenyzős filmjének a címét, a F1-et. A sportdrámában a színész Sonny Hayest alakítja, egy kitalált versenyzőt, aki kénytelen visszavonulni, miután az 1990-es években csúnya balesetbe keveredik.

 

Brad Pitt és barátnője, Ines De Ramon csodásan néztek ki együtt

Brad Pitt és barátnője, Ines De Ramon csodásan néztek ki együtt

Évek óta együtt van Brad Pitt a barátnőjével

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon kapcsolatáról először 2022 novemberében indultak el a pletykák, amikor együtt látogattak el egy Bono koncertre Los Angelesben – bár állítólag addigra már néhány hónapja titokban randiztak.

A pár kapcsolata azóta elég komolyra fordult, az utóbbi időben többször előfordult, hogy a Harcosok klubja sztárja a barátnőjeként mutatta be az embereknek a New Jersey-i születésű nőt. Idén februárban pedig arról is felröppent a hír, hogy Ines de Ramon nemrég összeköltözött Brad Pitt-tel, és boldogabb, mint valaha.

A filmsztár korábban Angelina Jolie férje volt, akivel hat közös gyermekük van: Maddox, 22 éves, Pax, 20 éves, Zahara, 19 éves, Shiloh, 18 éves, valamint az ikrek Knox és Vivienne, 15 éves. Az egykori álompár 2016 szeptemberében vált el, de az egyre csúnyább jogi csatározásuk még nem ért véget. Ines de Ramon 2019 februárjától 2024 márciusáig a Vámpírnaplók sztárjának, Paul Wesley-nek volt a felesége.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images