Kiderült, hogy valójában milyen a kapcsolat Brad Pitt és gyerekei között

2024. július 10.
Brad Pitt és gyerekei kapcsolata a lehető legkevésbé mondható gondtalannak az elmúlt években. Most újabb adalékok kerültek a napvilágra a viszonyukat illetően.
Brad Pitt gyerekei 2

Úgy tűnik, Brad Pittnek nagyjából semmilyen kapcsolata nincs idősebb gyermekeivel. Idősebb gyerekek alatt most a három örökbe fogadott családtagra, Maddoxra, Paxra, Zaharára, valamint  Brad Pitt és Angelina Jolie legidősebb, 18 éves közös gyerekére, Shiloh Pittre kell gondolni.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt érkezett a hír, hogy Brad Pitt idősebb vér szerinti lánya, Shiloh a 18. születésnapján azonnal jogi lépéseket tett, hogy elhagyhassa apja vezetéknevét. A színész számára nagyon nehéz feldolgozni, hogy nagylánya innentől kezdve Shiloh Jolie-nak nevezi magát. 

Brad Pitt gyerekeivel és volt feleségével, Angelina Jolie-val

Brad Pitt gyerekeivel és volt feleségével, Angelina Jolie-val

A nagyobbik gyerekek teljesen elhatárolódnak Brad Pitt-től, de a kicsikkel, a 15 éves ikrekkel, Knoxszal és Vivienne-nel még van valamennyi kapcsolata a színésznek. Bár a gyerekek így is anyjukkal töltik idejük nagy részét, velük kapcsolatban még él Brad Pitt látogatási joga. 

Az elmúlt hónapokban azonban ezek a látogatások is megritkultak, mivel a színész Európában forgatta legújabb filmjét. Emiatt sokkal kevesebbet találkozott a két kiskorú gyerekével, akik Angelina Jolie-val élnek Los Angelesben. 

Bár Brad Pittnek most még a jog szerint jár, hogy láthassa Knoxot és Vivienne-t. Viszont egyre több jel utal arra, hogy ez a helyzet sem fog simán így maradni.

A mostanában a Broadway-en rendező Angelina Jolie-val legutóbbi darabján ugyanis asszisztensként együtt dolgozott lánya, Vivienne is, aki a színdarab brosúráján már csak „Vivienne Jolie”-ként szerepel. Ebből már lehet sejteni, hogy valószínűleg ő sem ragaszkodik majd hosszú távon az apja nevéhez… 

Angelina Jolie és Vivienne Jolie a 77. Tony-gálán

Angelina Jolie és Vivienne Jolie a 77. Tony-gálán

Forrás: dailymail.co.uk    Fotó: Getty Images