Brad Pitt Hollywood szexi filmcsillaga – ezekben a szettekben volt a legszívdöglesztőbb

2024. július 11.
Brad Pitt már hosszú évek óta Hollywood egyik legszexibb filmsztárja, és ahogy a jó borokra is igaz, úgy vele is csodát tesz a kor. Összeszedtük azokat a vörös szőnyeges pillanatokat, mikor sikerült folyóssá olvasztania a nők szívét.
Brad Pitt Hollywood szexi filmcsillaga - ezekben a szettekben volt a legszívdöglesztőbb
  • Brad Pittnek mindig is merész stílusa volt. Előfordult, hogy hippinek öltözött, máskor viszont szmokingban feszített, mint egy igazi filmsztár.
  • A színész 60 évesen sem riad vissza az élénk, vadító színek viselésétől.
  • A hollywoodi A-listás sztár szereti a sapkákat, a sálakat és a velúr cipőket is.

Brad Pitt, Hollywood egyik legkiemelkedőbb színésze, 27 éves volt, amikor 1991-ben megkapta első szerepét a Thelma és Louise-ban, ami nagy áttörését hozott neki. Az első vörös szőnyeges megjelenései óta rengeteget fejlődött, kifinomultabb lett az ízlése, bár nem volt olyan korszak, amikor ne lett volna szexi. De tény, hogy a jól megváltozott öltözet növelte férfias kisugárzását. Annyi bizonyos, hogy filmcsillagként igazi stílusikonná vált a férfiak körében. Szereti a merész, nagyon sajátos megoldásokat, amivel törekszik megőrizni egyediségét.

Megmutatjuk Brad Pitt legforróbb divatpillanatait:

1. Brad Pitt fekete öltönyben

Ha eljön Joe Black a színész egyik legismertebb örökzöld filmje. Általában két dolog miatt sírtak a nők, akik látták: vagy a sztorija hatotta meg őket, vagy a sírnivalóan szexi Brad Pitt, aki a film 1998-as premierjére ebben a fekete öltönyben érkezett. Fehér ingjét stílusosan kigombolta, ami rettentően vadító és divatos megjelenést kölcsönzött neki, akárcsak a tüskés haj és a kecskeszakáll.

Brad Pitt divatos fekete öltönyben

Brad Pitt divatos fekete öltönyben

2. Brad Pitt lazacszínű öltönyben

A 2009-es cannes-i filmfesztiválon Brad Pitt a lazacszínű Tom Ford öltönyben fenomenálisan nézett ki. A zakó alatt fehér inget viselt, és egy barna bőrcipővel, valamint egy divatos szürke kasmír sállal fejelte meg a megjelenését.

Brad Pitt lazacszínű öltönyben

Brad Pitt lazacszínű öltönyben

3. Brad Pitt Gucciban

A 2012-es cannes-i filmfesztiválon az Ölni kíméletesen premierjén ebben a khaki színű Gucci szettben tette tiszteletét Brad Pitt. Tökéletesen összehangolt volt a megjelenése a fehér pólóval, az övvel és a cipővel. Egyszerre volt lezser és letisztult a külseje, de nem is volt szüksége az extra kiegészítőkre, hiszen a félhosszú szőkés haja és a körszakálla ellenállhatatlanul vonzóvá tette.

Brad Pitt az Ölni kíméletesen premierjén

Brad Pitt az Ölni kíméletesen premierjén

4. Brad Pitt monokróm szerelésben

A Volt egyszer egy… Hollywood 2019-es premierjén Brad Pitt bézs színű öltönyt viselt, mustársárga inggel és az öltönyéhez illő homokszínű csizmát választott. Természetesen itt sem maradhatott el a kalap, ami a sállal együtt a védjegye részét képezi.

Brad Pitt a Volt egyszer egy... Hollywood premierjén

Brad Pitt a Volt egyszer egy… Hollywood premierjén

5. Brad Pitt bársonyzakóban csokornyakkendővel

Brad Pitt a fekete Brioni bársonyzakóban, a fekete nadrágban, a fehér ingben és a csokornyakkendővel igazi playboynak látszott. A 2020-as Oscar-gálán viselte ezt a szettet, mikor átvette legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat, amit a Volt egyszer egy… Hollywood című filmben nyújtott alakításáért kapott.

Brad Pitt Brioni bársonyzakóban

Brad Pitt Brioni bársonyzakóban

Forrás: Style 9, Fotók: Getty Images