Debreczeni Zita és Gianni fia 4 éves lett: cuki képeket osztottak meg róla

2024. augusztus 29.
Debreczeni Zita és Gianni fia már 4 éves! A születésnapost mindkét szülő felköszöntötte és a rajongók legnagyobb örömére hihetetlenül cuki fotókat osztottak meg a kis Gianfiról.
Debreczeni Zita és Gianni fia 4 éves lett

„Gianfi! Azt tudod, hogy te hívtad anyát és apát legelőször a világon ANYÁNAK és APÁNAK?” – írja Debreczeni Zita az Instagram-posztjában.

Debreczeni Zita albuma tele van szívmelengető képekkel az első fiukról, aki augusztus 28-án lett 4 éves. Már az első képnél elolvad ember látva az édes kisbabát, emellett Zita több babapocakos fotót is megosztott. Nem kevésbé cuki fotó az, ahol a gyerekek megölelik egymást és Gianfi 4. születésnapjára készült szuperhősös tortája is bekerült a galériába. Természetesen nem mutatta meg fia arcát Debreczeni Zita, ám ettől még ugyanolyan tündéri a képeken Gianfi. A képeket ITT tudod megnézni.

Gianni csak egy képet osztott meg az Instagramon, amin játékosan feldobja fiát a levegőbe. A bejegyzésében azt írta: „Auguri. Nagyon szeretlek, nagyfiam, ma 4 éves lettél. Az én Pokim.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Gianni Annoni (@gianniannoni) által megosztott bejegyzés

Gianni és Debreczeni Zita első gyermeke a tizedik lombik alkalmával fogant meg és 2020-ban született meg Gianfranco Máté. 2022 szeptemberében bejelentették, hogy Zita második gyermekükkel várandós. Zita fontosnak tartotta, hogy elmesélje azt is, hogy 2022 tavaszán spontán vetélésen esett át. Ez az időszak rettenetesen nehéz volt az egész család számára. Szerencsére utána a lombikprogram segítségével ismét teherbe esett és 2023 márciusában megszületett a második gyerekük, Gregorio Ádám.

Gianni és Debreczeni Zita nemrég elmondták, hogy nekik is, mint sok kisgyerekes párnak, sok energiájukba kerül, hogy egymásra is találjanak időt a rohanó hétköznapokban, de igyekszenek tartani magukat a fix randinapokhoz.

Forrás: Instagram, Fotó: Marie Claire