Vilmos herceg sosem volt még ennyire jóképű: a fél internet meg van vadulva érte

2024. szeptember 06.
Vilmos hercegnek sikerült a fél világ kedvében járnia azzal, hogy visszahozta a már korábban is megvillantott borostás stílusát.
A borostás Vilmos herceg az internet sztárja

Vilmos herceg visszatér a nyári kinézetéhez – a nők legnagyobb örömére. Csütörtökön szúrták ki, hogy visszahozta szexi borostás stílusát, amikor részt vett a londoni Saatchi Galériában a Homelessness: Reframed című kiállítás privát megtekintésén.

Az eseményen a 42 éves Vilmos herceg egy sötétkék öltönyt viselt, világoskék galléros inggel, amit kigombolva hagyott, és a borostával együtt ez már heves szívdobogást váltott ki a hölgyekből.

Az emberek megszállottjai Vilmos herceg borostájának. Valaki egy Twitter-üzenetben azt írta: „Követelem, hogy Vilmos herceg kérjen bocsánatot, amiért ennyire szexi.”

Egy másik kommentelő azt írta: „Vilmos borostája visszatért, és soha nem nézett ki még jobban! Reméljük, távol tartja a borotvát… mert ez nagyon bejön.”

A harmadik ezt írta: „Imádom ezt a korszakot.”

Megőrülnek a nők Vilmos herceg borostájáért

Megőrülnek a nők Vilmos herceg borostájáért

Vilmos herceg a nyáron debütált először borostával felesége, Katalin hercegné oldalán, amikor az Instagramon gratuláltak Nagy-Britannia csapatának, mikor a 2024-es párizsi olimpia véget ért.

Már akkor is megindult a kommentcunami és az emberek nem győzték dicsérni Vilmos herceget. Volt, aki azt írta: „Még egyszer meg kellett néznem, csak hogy lássam Vilmos borostáját – hűha!” 

Néhány héttel később azonban Vilmos herceget ismét arcszőrzet nélkül látták a templomban a családjával. A régi kinézethez való visszatérés miatt azt gondolták a rajongók, csak a nyári pihenés erejéig engedte meg magának a borostát, de most úgy tűnik, tévedtek, és ezt egyáltalán nem bánják!

Forrás: Pagesix, Fotók: Getty Images