Ilyen volt Kafiya Daalarna esküvői ruhája

2024. szeptember 22.
Férjhez ment Mahdi Said Kafiya – Kafi, művésznevén Rea Milla, akinek története és sorsa különösen kedves a Daalarna számára.

Nem csak azért, mert Kafi  nyitotta meg 2019-ben a Daalarna Fashion Show-t, hanem azért is, mert ismerve történetét, hatalmas boldogság számunkra azt látni, hogy szabad akaratából mondhatta ki a boldogító igent annak a férfinak, akiben megbízik és akit a legjobban szeret.

A Daalarna esküvői ruhádat hogy választottad ki?

Emlékszem, amikor 2019-ben részt vettem a Daalarna bemutatóján, akkor is álmodoztam arról, hogy milyen jó lenne ilye ruhában férjhez menni, így amikor eljött a ruhaválasztás ideje, akkor sem volt más tervező a fejemben, csakis Benes Anita és a Daalarna. Egy nagyon letisztult, elegáns stílusra gondoltam, nem szerettem volna királylányos, nagy szoknyás fazont erre az alkalomra. Már az első próbán a top három közé került ez a darab, és aztán mivel nagyon kényelmesnek is találtam, úgy döntöttem, hogy ezt választom az esküvőre kisebb átalakításokkal.

Milyen volt a ruhád elkészítésének folyamata?

Nagyon élveztem minden egyes próbát. Sűrű időszakom volt mostanában, sokat dolgoztam, de a Daalarna munkatársai mind egytől egyig nagyon rugalmasak és kedvesek voltak. Sokat segítettek abban, hogy ennyire tökéletes legyen a végeredmény.

És mit lehet tudni a menyecskeruhádról?

Egy croptop-rövid szoknya szett mellett döntöttem, és természetesen piros színben, hogy a magyar esküvői hagyományokat is beépítsem, ha már magyar a párom. Külön élvezem, hogy a szoknyán egy zseb is található, ami nagyon praktikus megoldás. Alig várom, hogy holnap felvehessem őket!

A teljes interjú Kafival a Secret Stories-on olvasható!

Fotók: Lengyel Zsombor – @thealexanderbay Menyasszonyi és menyecske ruha: Daalarna